Col.labora a lluitar contra el Parkinson!!

17/12/2013

L’Associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona i Vilarenc Aqua Centre Esportiu inicien una campanya de recaptació de fons de conscienciació i sensibilització per donar continuitat a l’associació en la seva tasca de suport als malalts i familiars de Parkinson.

La campanya s’iniciarà el 30 de desembre del 2013 i està oberta a tothom qui vulgui col.laborar. Ajuda’ls i comparteix solidaritat!!

A la foto, el nostre president de la Fundació esportiva Grama Antonio Morales intervé per donar tot el suport i rodejat de l'alcalde de Calafell, Joan Olivella, MªTeresa González, regidora d'Esports, Dori Sancho, presidenta de l’associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona i Mario Ruano, comptable, entre d'altres autoritats.
A la foto, el nostre president de la Fundació esportiva Grama Antonio Morales intervé per donar tot el suport i rodejat de l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, MªTeresa González, regidora d’Esports, Dori Sancho, presidenta de l’associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona i Mario Ruano, comptable, entre d’altres autoritats.

A la foto, el nostre president de la Fundació esportiva Grama Antonio Morales intervé per donar tot el suport i rodejat de l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, MªTeresa González, regidora d’Esports, Dori Sancho, presidenta de l’Associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona i Mario Ruano, comptable, entre d’altres autoritats.

Morales va intervindre com a màxim responsable de les instal.lacions esportives Vilarecn Agua de Calafell, lloc on es va va organitzar l’event de caràcter solidari.

La asociación de Parkinson de las Comarcas de Tarragona y Vilarenc Aqua inician una campaña de recaudación de fondos de concienciación y sensibilización para dar continuidad a la asociación en su labor de apoyo a los enfermos y familiares de Parkinson.

La campaña se iniciará el 30 de diciembre de 2013 y está abierta a todo el que quiera colaborar. Ayúdales y comparte solidaridad!

En la foto, nuestro presidente de la Fundació Esportiva Grama Antonio Morales interviene para dar todo el apoyo posible y rodeado del alcalde de Calafell, Joan Olivella, la concejala de Deportes, M ª Teresa González, la presidenta de la asociación de Parkinson de las Comarcas de Tarragona, Dori Sancho, y el contable, Mario Ruano, entre otras autoridades.

Morales intervino como máximo responsable de las instalaciones deportivas Vilarenc Agua de Calafell, lugar donde se ha organizado el evento de carácter solidario.

Etiquetas: , , , ,