La portada a Sport subratlla l’èxit «integrador» de la Fundació Esportiva Grama

19/12/2013

La portada central del diari Sport d’aquest dimecres 18 de desembre de 2013 al Futbol Català va dedicada a la nostra Fundació Esportiva Grama, de la mà del periodista i autor de l’article, Miguel Pérez, als jugadors més petits de la Fundació Esportiva Grama que saludant a càmara (gràcies mestre Pedro Castroverde) donen el millor somriure amb el signe de victòria. Bon indicatiu de les ganes de participar al futbol base d’un club amb molt de futur. Són molt grans aquests petitons!!!

I és que el reportatge central del cèlebre diari català ja fa clara referència a lo que està succeint: «La il.lusió torna a Santa Coloma«. Perquè el camp del Nou Municipal s’està tornant a omplir, a diari i els caps de setmana, amb els més de 400 nens i nenes, a partir dels 3 anys, amb 22 nacionalitats incloses.

«El primer és formar persones i si desprès surten bons jugadors, millor que millor»

I lo més important d’aquest caràcter integratiu lo explicava el propi president de la fundació, Antonio Morales: «Inculquem als xavals valors com els estudis, la companyonia, el sacrifici o la tolerància dintre d’aquestes 22 nacionalitats diferents també volem que des de molt petit no vegin el color de la pell, ni la religió o els diferents costums dels països com un problema per conviure».  

Perquè lo principal que es vol transmetre d’un club esportiu com la Fundació Esportiva Grama a una ciutat com Santa Coloma de Gramenet que ja va tenir uns dels millor plantels del país és «formar persones i si desprès surten bons jugadors, millor que millor» sentecià Morales al diari Sport. Morales diu que es vol jubilar però «abans espero que la FE Grama tingui un equip a Segona B…, o Segona A». Segur que sí, «Presi».

Portada del Sport Futbol Català sobre la Fundació Grama
Portada del Sport Futbol Català sobre la Fundació Grama

 

Aprofitant la gran difusió abans i desprès de la nostra presentació oficial dels equips i del nou himne «Alé, Alé» de l’artista colomenc Prebe, del dia 6 de desembre dels mitjans locals i nacionals volem agraïr a totes les institucions i medis de comunicació, i a tothom en general que recolza la Fundació esportiva Grama, en especial a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i a la seva alcaldessa, Núria Parlon, per donar suport i ajudar a difondre aquest projecte socio-esportiu. De tot cor, moltes gràcies. 

Postdata: Gaudiu des d’ara mateix de l’himne de la Fundació Esportiva Grama, Alé, Alé . Gràcies, Prebe!!!

 

Etiquetas: , , , , , , , , , ,