L’Infantil Preferent de la FEG va caure derrotat a Sabadell per 2-0

– L’Infantil Preferent de la FEG va caure derrotat a Sabadell per 2-0.

Els dirigits per Rubén Blanco no van aconseguir sumar al Vallès Occidental després del fatal desenllaç del primer gol en contra en pròpia porta. Transcorrien els primers minuts de la segona part i la contenció dels jugadors de la Fundació a la primera part amb el gol en contra va ser més complicat.

L’obertura de línies per contrarestar el resultat va portar a encaixar el segon. Ara només toca extreure un bon resultat en la següent jornada, la 11, amb el suport de l’afició al Nou Municipal de Santa Coloma per rebre el líder, el Marianao Poblet, el 22 de desembre des de les 12:45 hores.

– El Infantil Preferent de la FEG cayó derrotado en Sabadell por 2-0.

Los dirigidos por Rubén Blanco no consiguieron sumar en el Vallés Occidental tras el fatal desenlace del primer gol en contra en propia meta. Transcurrían los primeros minutos de la segunda parte y la contención de los jugadores de la Fundació en la primera parte con el gol en contra fue más complicado.

La apertura de líneas para contrarrestar el resultado llevó a encajar el segundo. Ahora solo toca extraer un buen resultado en la siguiente jornada, la 11, con el apoyo de la afición en el Nou Municipal de Santa Coloma para recibir al líder, el Marianao Poblet, el 22 de diciembre desde las 12:45 horas.