Partizado de l’Infantil B que ja respira més tranquil després de dues victòries consecutives, aquest cop 2-1 davant el CE L’Hospitalet C.

Els nois van sortir molt endollats i en els primers minuts van tenir fins a 4 ocasions clares de marcar. I en la cinquena va arribar el gol. A poc a poc el rival es va posar les piles i en una de les poques ocasions que van tenir acabaria en un penal molt polèmic, per a molts inexistent, que el van acabar transformant.

Després del descans i amb 1-1 al marcador tot va ser més equilibrat. Es noto l’esforç dels de Santa Coloma que en els últims minuts no podien més, excepte per ficar el 2-1 en una bona jugada.

infB1516

Partizado del Infantil B que ya respira más tranquilo tras dos victorias consecutivas, esta vez 2-1 ante el CE L’Hospitalet C.

Los chicos salieron muy enchufados y en los primeros minutos tuvieron hasta 4 ocasiones claras de marcar. Y en la quinta llegó el gol. Poco a poco el rival se puso las pilas y en una de las pocas ocasiones que tuvieron acabaría en un penalti muy polémico, para muchos inexistente, que lo acabaron transformando.

Tras el descanso y con 1-1 en el marcador todo fue más equilibrado. Se noto el esfuerzo de los de Santa Coloma que en los últimos minutos no podían más, excepto para meter el 2-1 en una buena jugada.

Por admin