Difícil partit de l’Infantil C a Palautordera i segona victòria consecutiva dels colomencs que es posen en cinquena posició a tres punts del líder.

Va començar el partit molt bé amb bon joc i dos gols en onze minuts per mediació d’Adri i Àngel a partir d ‘aquí els locals van empènyer molt, el Palautordera fent diverses ocasions i escurçant distàncies abans del descans va posar les coses difícils als visitants.

A la segona part la Fundació va aconseguir controlar millor el partit i acumular diverses oportunitats de marcar i matar el partit. Amb 1-2 en el marcador i quedant dos minuts per al final el rival va tenir l’empat però Gerard va fer una gran aturada en un 1 contra 1.

infC01115

Difícil partido del Infantil C en Palautordera y segunda victoria consecutiva de los colomenses que se ponen en quinta posición a tres puntos del líder.

Empezó el partido muy bien con buen juego y dos goles en once minutos por mediación de Adri y Ángel a partir de hay los locales empujaron mucho, el Palautordera haciendo varias ocasiones y acortando distancias antes del descanso puso las cosas difíciles a los visitantes.

En la segunda parte la Fundació consiguió controlar mejor el partido y acumular varias oportunidades de marcar y matar el partido. Con 1-2 en el marcador y quedando dos minutos para el final el rival tuvo el empate pero Gerard realizó una gran parada en un 1 contra 1.

Por admin