Nova victòria per seguir en la primera posició i acumular quatre victòries consecutives. Aquest cop l’Infantil A va aconseguir guanyar 1-3 al U.At.Horta B, rival perillós de meitat de taula.

Gran partit dels nois de Dani Rosa que a l’inici de la primera part van tenir una sortida ràpida enviant una pilota al pal després de tir de Javi Justes. En la següent jugada una fallada del porter en donar la pilota als centrals costava el 1-0. Però el joc dels colomencs va ser increïble superant la línia per dins i per fora, creant ocasions i al minut de marcar l’Horta sortida iniciada per porter i jugada marca de la casa per empatar.

Durant el partit l’equip va dominar pilotes aèries i el joc col·lectiu, boníssimes actuacions d’Alejandro, un porter que ajuda a tenir les opcions de seguir per davant, i el proper gol ja dóna la tranquil·litat suficient per acabar guanyant tres punts més.

infa1516

Nueva victoria para seguir en la primera posición y acumular cuatro victorias consecutivas. Esta vez el Infantil A consiguió ganar 1-3 al U.At.Horta B, rival peligroso de mitad de tabla.

Gran partido de los chicos de Dani Rosa que al inicio de la primera parte tuvieron una salida rápida enviando un balón al palo tras tiro de Javi Justes. En la siguiente jugada un fallo del portero al dar la pelota a los centrales costaba el 1-0. Pero el juego de los colomenses fue increíble superando la línea por dentro y por fuera, creando ocasiones y al minuto de marcar el Horta salida iniciada por portero y jugada marca de la casa en jugada para empatar.

Durante el partido el equipo fue dominando balones aéreos y el juego colectivo, buenísimas actuaciones de Alejandro, un portero que ayuda a tener las opciones de seguir por delante, y el siguiente gol ya da la tranquilidad suficiente para acabar ganando tres puntos más.

Por admin