Mal partit de l’Infantil B que va acabar perdent a casa 2-5 davant la Fundació Privada CE Júpiter.

Li està costant arrencar a un equip que té molta qualitat però que de moment només suma 1 punt després de tres jornades de lliga. Al descans marxaven els protagonistes amb un 1-3 al marcador, Víctor Quiñones va posar el gol local per posar-se un gol per sota però els visitants de nou van colpejar.

A la segona meitat el Júpiter va aconseguir marcar el quart gol, Joao Fernando retallaria distàncies en el marcador però una altra vegada arribaria un gol dels visitants. Van lluitar en tot moment per acostar-se al marcador però encaixar quatre gols a pilota aturada va fer que les opcions de remuntada s’esfumaran.

infbfpjup

Mal partido del Infantil B que acabó perdiendo en casa 2-5 ante la Fundació Privada CE Júpiter.

Le esta costando arrancar a un equipo que tiene mucha calidad pero que de momento solo suma 1 punto tras tres jornadas de liga. Al descanso se marchaban los protagonistas con un 1-3 en el marcador, Víctor Quiñones puso el gol local para ponerse un gol por debajo pero los visitantes de nuevo golpearon.

En la segunda mitad el Júpiter consiguió marcar el cuarto gol, Joao Fernando recortaría distancias en el marcador pero otra vez llegaría un gol de los visitantes. Lucharon en todo momento para acercarse en el marcador pero encajar cuatro goles a balón parado hizo que las opciones de remontada se esfumarán.

Por admin