Partit a unes hores molt complicades, a les 08:30 del matí, per un equip de Futbol 11 però res va afectar els nois de l’Infantil A que amb un partidàs van aconseguir golejar a l’EE Guineueta.

Partit perfecte dels nois de Dani Rosa que són primers en lliga amb tres victòries, 17 gols a favor i 0 en contra. En el partit vam veure gols de jugades assajades, moviments de creació d’espais, gran finalització, pressió després de pèrdua, i per rematar dos grans porters i defenses.

Amb joc al primer toc van arribar alguns gols, molta qualitat per a un equip que està fent molt bé les coses. Els gols van ser de: Javier González (2), Marc Lozano (2), Manel Lozano (2), Jan, Marcos Fabregas, Josep Benito i Jordi Lozano.

[divider]

Partido a unas horas muy complicadas a las 08:30 de la mañana para un equipo de Fútbol 11 pero nada afectó a los chicos del Infantil A que con un partidazo consiguieron golear a la EE Guineueta.

Partido perfecto de los chicos de Dani Rosa que son primeros en liga con tres victorias, 17 goles a favor y 0 en contra. En el partido vimos goles de jugadas ensayadas, movimientos de creación de espacios, gran finalización, presión tras pérdida, y para rematar dos grandes porteros y defensas.

Con juego al primer toque llegaron algunos goles, mucha calidad para un equipo que esta haciendo muy bien las cosas. Los goles fueron de: Javier González (2), Marc Lozano (2), Manel Lozano (2), Jan, Marcos Fabregas, Josep Benito y Jordi Lozano.

Por admin