El Cadet B va guanyar el derbi davant el Singuerlín

18/10/2015

El Cadet B va aconseguir a Can Zam emportar-se la victòria per 0-2 davant el CF Singuerlín.

Partit controlat des del primer minut, estant l’equip molt seriós i concentrat en defensa i buscant el gol sense fortuna, tenint diversos tirs a porta però sense precisió. Al descans el marcador era un 0-0 però en la segona part una Grama molt ofensiva buscant en cada jugada d’atac la porteria contrària va fer que arribaran els gols.

Moltes ocasions de gol van acumular i fins i tot diversos 1 contra 1 amb el porter i una pilota travesser, però la pilota no aconseguia entrar entre els tres pals, fins que a set minuts per al final una jugada d’Edgar amb assistència a Eric inaugurava el marcador (0-1). Després d’això els franjiverdes es van anar a la recerca de l’empat i amb un contraatac perfecte Edgar posava el definitiu 0-2 després d’una passada d’Eric.

[divider]

El Cadete B consiguió en Can Zam llevarse la victoria por 0-2 ante el CF Singuerlín.

Partido controlado desde el primer minuto, estando el equipo muy serio y concentrado en defensa y buscando el gol sin fortuna, teniendo varios tiros a puerta pero sin precisión. Al descanso el marcador era un 0-0 pero en la segunda parte una Grama muy ofensiva buscando en cada jugada de ataque la portería contraria hizo que llegarán los goles.

Muchas ocasiones de gol acumularon e incluso varios 1 contra 1 con el portero y un balón larguero, pero el balón no lograba entrar entre los tres palos, hasta que a siete minutos para el final una jugada de Edgar con asistencia a Eric inauguraba el marcador (0-1). Tras eso los franjiverdes fueron en busca del empate y con un contraataque perfecto Edgar ponía el definitivo 0-2 tras pase de Eric.