L’Infantil «B» juga a casa, el «C» fora i el «D» descansa

INFANTIL BFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Després de perdre l’últim partit al camp del líder de la lliga l’Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez i del seu segon, Albert Del Campo, a més del delegat, Miki González, en la propera jornada jugarà al Nou Municipal de Santa Coloma el diumenge a les 17 hores davant el CD Montgat.

El rival es l’últim classificat de la lliga amb 0 punts i sent l’equip més golejat amb 110 gols en contra i l’equip que menys gols marca amb només 5 gols a favor en 16 partits.

 

Después de perder el último partido en el campo del líder de la liga el Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez y de su segundo, Albert Del Campo, además del delegado, Miki González, en la próxima jornada jugará en el Nou Municipal de Santa Coloma ante el CD Montgat, el último clasificado de la liga con 0 puntos y siendo el equipo más goleado con 110 goles en contra y el equipo que menos goles marca con sólo 5 goles a favor en 16 partidos.

INFANTIL C,FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

L’Infantil «C» acumula ja quatre victòries consecutives i vol incrementar la ratxa aquesta jornada. L’equip entrenat per Dani Rosa i Diego Pavón juguen aquest diumenge a l’IME Aristides Maillol a les 10:30 hores davant la Penya Barcelonista Collblanc Sants «B».

Partit molt emocionant entre el tercer classificat i la Fundació que segueix segona empatada a punts amb el líder de la lliga; només dos punts d’avantatge poseé dels colomencs sobre els blaugrana. Partit important per als nostres nois que de guanyar guanyarien una petita i important avantatge.

 

El Infantil «C» acumula ya cuatro victorias consecutivas y quiere incrementar la racha esta jornada. El equipo entrenado por Dani Rosa y Diego Pavón juegan este domingo en el IME Aristides Maillol a las 10:30 horas ante la Penya Barcelonista Collblanc Sants «B».

Partido muy emocionante entre el tercer clasificado y la Fundació que sigue segunda empatada a puntos con el líder de la liga; solo dos puntos de ventaja tiene los colomenses sobre los azulgrana. Partido importante para nuestros chicos que de ganar ganarían una pequeña e importante ventaja.

INFANTIL DFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

La retirada del CF Racing Vallbona fa que una setmana més l’Infantil «D» de la Fundació Esportiva Grama hagi de descansar.

La retirada del CF Racing Vallbona hace que una semana más el Infantil «D» de la Fundació Esportiva Grama tenga que descansar.