L’Aleví «D» ja no és una sorpresa

Avui parlarem d’un dels equips de la categoria aleví de la Fundació Esportiva Grama, però abans d’anar amb ells repassarem la gran temporada que estan fent la majoria dels equips: el «A» de Preferent és catorzè lluitant per pujar llocs, el «B» és sisè a només tres punts del tercer classificat, el «C» és líder amb tres punts d’avantatge, el «E» és segon a només dos punts del líder, el «F» és sisè, el «G» és novè i el «H» és desè.

¿I que passa amb el «D»? Doncs l’Aleví «D» d’Aitor Mezquiriz i Albert Masafont és segon a la classificació de moment ja que té un partit ajornat i si guanyaran es posarien primers amb els mateixos punts que l’actual líder. La lliga en el Grup 10 de Tercera Divisió començava amb una derrota per 6-4 davant el CF Badalona però després d’aquesta caiguda va arribar la GRAN RATXA.

14 partits seguits sense perdre, 14 victòries seguides i sens dubte una dels millors moments va ser la victòria amb la qual van començar la segona volta del campionat, 5-0 davant el Badalona per guanyar el «goal-average» i així en cas d’empat a punts els colomencs passaven per davant a la classificació.

rachaalevD

La Fundació és el tercer equip més golejador de la categoria amb 130 gols a favor, havent arribat a marcar 10 o més gols en fins a cinc ocasions. El millor resultat de l’equip aquesta temporada fins al moment és un 1-19 en el camp de la PªBarc.Barcino. En l’apartat de gols encaixats només porten 23 sent el tercer equip que menys gols encaixa.

Adrián Gutiérrez és el pitxitxi de l’equip amb 34 gols (1 de penal), segon en la taula de golejadors de la lliga a set gols del màxim golejador del grup. El persegueixen Joao Fernando amb 23 gols, Alex Campos amb 18 gols i Yerai Ruíz amb 16.

ALEVÍ DFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El proper partit l’equip es presenta molt emocionant ja que és el duel davant el tercer classificat, actualment empatat a punts amb els nostres en tenir un partit més jugat. Partit important sens dubte per als nostres nois que de guanyar es distanciarien una miqueta del CD Pujadas. A l’anada els colomencs van guanyar 5-0 i ara volen trencar la bona ratxa del seu rival que és de 7 victòries seguides.

alevDclas170215

Hoy hablaremos de uno de los equipos de la categoría alevín de la Fundació Esportiva Grama, pero antes de ir con ellos repasaremos la gran temporada que están haciendo la mayoría de los equipos: el «A» de Preferente es decimocuarto pasándolo algo mal y luchando por subir puestos, el «B» es sexto a solo tres puntos del tercer clasificado, el «C» es líder en solitario con tres puntos de ventaja, el «E» es segundo a solo dos puntos del líder, el «F» sexto, el «G» noveno y el «H» décimo.

¿Y que ocurre con el «D»? Pues el Alevín “D” de Aitor Mezquiriz y Albert Masafont es segundo en la clasificación por el momento ya que tiene un partido aplazado y si ganarán se pondrían primeros con los mismos puntos que el actual líder. La liga en el Grupo 10 de Tercera División comenzaba con una derrota por 6-4 ante el CF Badalona pero tras esa caída llegó la GRAN RACHA.

14 partidos seguidos sin perder, 14 victorias seguidas y sin duda una de los mejores momentos fue la victoria con la que empezaron la segunda vuelta del campeonato, 5-0 ante el Badalona para ganar el «goal-average» y así en caso de empate a puntos los colomenses pasaban por delante.

La Fundació es el tercer equipo más goleadores de la categoría con 130 goles a favor, habiendo llegado a marcar 10 o más goles en hasta cinco ocasiones. El mejor resultado del equipo esta temporada hasta el momento es un 1-19 en el campo de la PªBarc.Barcino. En el apartado de goles encajados solamente llevan 23 siendo el tercer equipo que menos goles encaja.

Adrián Gutiérrez es el pichichi del equipo con 34 goles (1 de penalti), segundo en la tabla de goleadores de la liga a siete goles del máximo goleador del grupo. Le persiguen Joao Fernando con 23 goles, Alex Campos con 18 goles y Yerai Ruíz con 16.

El próximo partido el equipo se presenta muy emocionante ya que es el duelo ante el tercer clasificado, actualmente empatado a puntos con los nuestros al tener un partido más jugado. Partido importante sin duda para nuestros chicos que de ganar se distanciarían un poquito del CD Pujadas. En la ida los colomenses ganaron 5-0 y ahora quieren romper la buena racha de su rival que es de 7 victorias seguidas.