Els Veterans juguen al Nou Municipal diumenge

Els Veterans van tornar a exhibir el seu potencial amb gols i bon joc en l’últim partit jugat per poder golejar al seu rival per un ampli 0-9. Els més grans de la Fundació Esportiva Grama segueixen líders en solitari ara amb nou punts d’avantatge sobre el segon i tercer classificat; a més són l’equip més golejador de la lliga amb 106 gols a favor, i l’equip que menys gols encaixa amb 19.

El diumenge 22 de febrer l’equip jugarà davant el 12è classificat, l’UE Sants, a les 08 hores del matí al Nou Municipal. El rival d’aquesta jornada 21 ve de perdre 4-0 davant el tercer classificat, la seva desena derrota de la temporada.

clasvet170215

Los Veteranos volvieron a exhibir su potencial con goles y buen juego en el último partido jugado para poder golear a su rival por un amplío 0-9. Los más grandes de la Fundació Esportiva Grama siguen líderes en solitario ahora con nueve puntos de ventaja sobre el segundo y tercer clasificado; además son el equipo más goleador de la liga con 106 goles a favor, y el equipo que menos goles encaja con 19.

El domingo 22 de febrero el equipo jugará ante el 12º clasificado, el UE Sants, a las 08 horas de la mañana en el Nou Municipal. El rival de esta jornada 21 viene de perder 4-0 ante el tercer clasificado, su décima derrota de la temporada.