L’Infantil «A» acumula dues derrotes consecutives i aquest dissabte a les 15:45 hores al Nou Municipal voldrà tornar al camí de la victòria. Els nois de Rubén Blanco juguen davant el RCD Espanyol «B», sisè classificat amb una bona ratxa de tres partits seguits sense perdre. Sens dubte serà un bonic duel i important per a la Fundació.

L’equip ha tingut dues setmanes per preparar el gran partit d’aquest cap de setmana, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el marcador va ser de 4-1 per als barcelonins. L’equip colomenc esta cinc punts per sobre del penúltim lloc de la taula i necessita incrementar l’avantatge.

INFANTIL AFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Infantil «A» acumula dos derrotas consecutivas y este sábado a las 15:45 horas en el Nou Municipal querrá volver a la senda de la victoria. Los chicos de Rubén Blanco juegan ante el RCD Espanyol «B», sexto clasificado con una buena racha de tres partidos seguidos sin perder. Sin duda será un bonito duelo e importante para la Fundació.

El equipo ha tenido dos semanas para preparar el gran partido de este fin de semana, en la Ciudad Deportiva Dani Jarque el marcador fue de 4-1 para los barceloneses. El equipo colomense esta cinco puntos por encima del penúltimo puesto de la tabla y necesita incrementar la ventaja.

Por admin