CADET AFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Després de la victòria per 0-5 al camp del CD Pujadas els nois del Cadet «A» ja acumulen cinc partits seguits sense perdre i sumant ja 83 gols a favor sent l’equip més golejador del grup. L’equip dirigit per David Martín jugarà diumenge a les 17 hores al Municipal José Luis Ruiz Casado davant el CD Sant Gabriel «C», setè classificat.

Después de la victoria por 0-5 en el campo del CD Pujadas los chicos del Cadete “A” ya acumulan cinco partidos seguidos sin perder y sumando ya 83 goles a favor siendo el equipo más goleador del grupo. El equipo dirigido por David Martín jugará el domingo a las 17 horas en el Municipal José Luis Ruíz Casado ante el CD Sant Gabriel «C», séptimo clasificado.

CADET BFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Cadet B FEGrama dirigit per Agustín Peraita i Víctor Saavedra va baixar al quart lloc de la classificació després de perdre l’última jornada. El proper partit el juguen dissabte a les 13:30 hores al Nou Municipal de Santa Coloma davant el CF Santa Eulàlia «B»; un rival molt difícil ja que es tracta del líder invicte de la lliga amb 14 victòries i 2 empats. Sens dubte apassionant partit.

El Cadete B FEGrama dirigido por Agustín Peraita y Víctor Saavedra bajó al cuarto puesto de la clasificación tras perder la última jornada. El próximo partido lo juegan el sábado a las 13:30 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma ante el CF Santa Eulalia «B»; un rival muy dificil pues se trata del líder invicto de la liga con 14 victorias y 2 empates. Sin duda apasionante partido.

 

CADET CFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Cadet “C” FEGrama va perdre el seu últim partit i malgrat que segueix segon el líder s’escapa ara a set punts. El proper partit serà diumenge a les 19 hores contra l’antepenúltim classificat que porta tres derrotes consecutives; al Nou Municipal davant el At.Poble Nou.

El Cadete “C” FEGrama perdió su último partido y pese a que sigue segundo el líder se escapa ahora a siete puntos. El próximo partido será el domingo a las 19 horas contra el antepenúltimo clasificado que lleva tres derrotas consecutivas; en el Nou Municipal ante el At.Poble Nou.

Por admin