L’Infantil B guanya i dependrà de si mateix

L’Infantil B va sumar tres importants punts per sumar una setmana rodona. Dimecres la Grama va guanyar 2-1 el seu partit ajornat davant el CE Mercantil i aquesta jornada 2-1 al CF Badalona D per sortir del descens i dependre de si mateix per obtenir la salvació.

La Grama va sortir bé davant un rival ja descendit. A la primera part es veurien els tres gols del partit. al minut 4 Mario Rivera va fer el 1-0, van empatar en el 17 els visitants i en el 26 Ender va fer el gol de la victòria colomenca.

A la segona meitat la Grama va aguantar bé en defensa i no va saber materialitzar diverses ocasions de cara a gol. L’Infantil B es jugarà la permanència en l’últim partit de lliga.

El Infantil B sumó tres importantes puntos para sumar una semana redonda. El miércoles la Grama ganó 2-1 su partido aplazado ante el CE Mercantil y esta jornada 2-1 al CF Badalona D para salir del descenso y depender de sí mismo para obtener la salvación.

La Grama salió bien frente a un rival ya descendido. En la primera parte se verían los tres goles del partido. en el minuto 4 Mario Rivera hizo el 1-0, empataron en el 17 los visitantes y en el 26 Ender hizo el gol de la victoria colomense.

En la segunda mitad la Grama aguantó bien en defensa y no supo materializar varias ocasiones de cara a gol. El Infantil B se jugará la permanencia en el último partido de liga.