Gran partit de l’Infantil C. Salvació!!

L’Infantil C va guanyar 5-3 al FC Martinenc aconseguint la salvació a la categoria.

Gran primera meitat de la Grama que va marxar al descans 5-0. Els visitants van tenir la primera ocasió clara de gol però sense sort de cara a porta, i en la primera de la Grama va arribar l’1-0. A partir d’aquí domini constant de la Grama que no va deixar sortir al rival del seu camp, els va tancar a la seva àrea i va tenir ocasions per anar-se’n amb un resultat major al 5-0.

Segona meitat relaxada de la Grama davant un rival que es va acostar al marcador però sense fer perillar la victòria local. Héctor (2), Rayn, Ishar i un en pròpia porta van ser els gols locals.

El Infantil C ganó 5-3 al FC Martinenc consiguiendo la salvación en la categoría.

Gran primera mitad de la Grama que se marchó al descanso 5-0. Los visitantes tuvieron la primera ocasión clara de gol pero sin suerte de cara a puerta, y en la primera de la Grama llegó el 1-0. A partir de ahí dominio constante de la Grama que no dejó salir al rival de su campo, los encerró en su área y tuvo ocasiones para irse con un resultado mayor al 5-0.

Segunda mitad relajada de la Grama ante un rival que se acercó en el marcador pero sin hacer peligrar la victoria local. Héctor (2), Rayn, Izhar y uno en propia puerta fueron los goles locales.