Resums dels equips Prebenjamins (26 i 27 de maig)

CP Sarrià 2-5 PREBENJAMÍ A

El partit va començar molt igualat fins que en el tercer quart els visitants es van fer més superiors. Amb més picardia van anar a pel partit i així van aconseguir guanyar-lo. Primers set minuts intensos amb l’1-0, l’empat d’Enzo i el 2-1. Al descans el marcador va ser de 2-2, va empatar Álvaro. A la segona meitat Enzo, Hugo i Gael van donar la victòria a la Grama.

El partido empezó muy igualado hasta que en el tercer cuarto los visitantes se hicieron más superiores. Con más picardía fueron a por el partido y así consiguieron ganarlo. Primeros siete minutos intensos con el 1-0, el empate de Enzo y el 2-1. Al descanso el marcador fue de 2-2, empató Álvaro. En la segunda mitad Enzo, Hugo y Gael dieron la victoria a la Grama.

PREBENJAMÍ B 6-5 CF Sistrells B

Partit amb moltíssims gols al Municipal de Les Oliveres. La Grama va sortir a per totes aconseguint marcar dos gols, però els visitants van aconseguir refer-se i igualar (2-2). D’aquí fins al final de la primera part va començar una petita desastre de l’equip local que va marxar a vestidors 4-5. A la segona meitat els colomencs es van fer els dominadors del joc aconseguint la remuntada.

Partido con muchísimos goles en el Municipal de Les Oliveres. La Grama salió a por todas consiguiendo marcar dos goles, pero los visitantes consiguieron reponerse y igualar (2-2). De ahí hasta el final de la primera parte comenzó una pequeña debacle del equipo local que se marchó a vestuarios 4-5. En la segunda mitad los colomenses se hicieron los dominadores del juego consiguiendo la remontada.

PREBENJAMÍ C 4-1 CE Congrés B

Bon partit de la Grama que va tenir sempre el control del joc i només va cometre un petit error. Als 3 minuts de joc el protagonista dels gols locals, Ziad, va fer l’1-0. Cinc minuts més tard va empatar el Congrés aprofitant una fallada local. Tres gols més de Ziad van tancar la golejada dels de Santa Coloma.

Buen partido de la Grama que tuvo siempre el control del juego y solamente cometió un pequeño fallo. A los 3 minutos de juego el protagonista de los goles locales, Ziad, hizo el 1-0. Cinco minutos más tarde empató el Congrés aprovechando un fallo local. Tres goles más de Ziad cerraron la goleada de los de Santa Coloma.

PREBENJAMÍ D 2-3 PB Cinc Copes D

Primers dos quarts molt bons de la Grama, ordenats esperant al rival. El 0-1 va arribar en un córner però els locals es van reposar pressionant i donant la volta al marcador. A la segona meitat la Grama va patir en defensa concedint molts córners però aconseguint mantenir el 2-1 al tercer quart. En l’últim quart dos errors puntuals van costar la remuntada del Cinc Copes.

Primeros dos cuartos muy buenos de la Grama, ordenados esperando al rival. El 0-1 llegó en un córner pero los locales se repusieron presionando y dando la vuelta al marcador. En la segunda mitad la Grama sufrió en defensa concediendo muchos córners pero consiguiendo mantener el 2-1 en el tercer cuarto. En el último cuarto dos errores puntuales costaron la remontada del Cinc Copes.