Resums dels equips Alevins (26 i 27 de maig)

ALEVÍ A 6-1 UE Castelldefels B

Partit completament dominat per la Grama que va tenir un percentatge molt alt de possessió. Als quatre minuts Adrià va avançar al seu equip. Els colomencs van tenir moltes ocasions de gol. Kevin amb un hat-trick va ampliar l’avantatge abans del descans (4-0). A la segona meitat Teo i Íker van augmentar a un 6-0. El rival va generar molt poques ocasions però en una d’elles va marcar el seu únic gol.

Partido completamente dominado por al Grama que tuvo un porcentaje muy alto de posesión. A los cuatro minutos Adrià adelantó a su equipo. Los colomenses tuvieron muchas ocasiones de gol. Kevin con un hat-trick amplió la ventaja antes del descanso (4-0). En la segunda mitad Teo e Íker aumentaron a un 6-0. El rival generó muy pocas ocasiones pero en una de ellas marcó su único gol.

ALEVÍ B 5-7 CF Damm C

Partit de bojos, molts gols, moltes ocasioni i molt bé els dos equips. La Grama es jugava molt i finalment tot i la derrota van aconseguir la permanència a Primera Divisió gràcies a la derrota de Sistrells, equip que baixa. La Damm sempre va estar per davant en el marcador però la Fundació no va deixar de lluitar i de creure. Gols de Gerard (2), Íker, Vincent i Jules.

Partido de locos, muchos goles, muchas ocasione y muy bien los dos equipos. La Grama se jugaba mucho y finalmente pese a la derrota consiguieron la permanencia en Primera División gracias a la derrota de Sistrells, equipo que desciende. La Damm siempre estuvo por delante en el marcador pero la Fundació no dejó de luchar y de creer. Goles de Gerard (2), Íker, Vincent y Jules.

ALEVÍ C 2-3 CP Sarrià C

El 0-0 es va mantenir fins al tercer quart quan el conjunt visitant es va avançar en un córner. A remolc els colomencs van aconseguir remuntar amb gols de Xavier i Vincenzo. Seguidament en dos contraatacs el Sarrià es va posar de nou per davant. Un partit molt igualat determinat per detalls que van marcar la diferència i en aquest cas la derrota de la Grama.

El 0-0 se mantuvo hasta el tercer cuarto cuando el conjunto visitante se adelantó en un córner. A remolque los colomenses consiguieron remontar con goles de Xavier y Vincenzo. Seguidamente en dos contraataques el Sarrià se puso de nuevo por delante. Un partido muy igualado determinado por detalles que marcaron la diferencia y en este caso la derrota de la Grama.

ALEVÍ D 1-6 UE Sant Andreu D

Primera meitat molt competida on la Grama va estar lluitant i jugant bé arribant al descans 0-1. A la segona meitat dues faltes a la vora de l’àrea van posar el marcador en 0-3. La Grama va anar a remolc, van prémer i van retallar distàncies. El 1-4 va fer que els colomencs es vinguessin avall fins encaixar dos gols més. Partit on el resultat no va reflectir el bon joc desplegat pels locals davant d’un rival molt complicat.

Primera mitad muy competida donde la Grama estuvo luchando y jugando bien llegando al descanso 0-1. En la segunda mitad dos faltas al borde del área pusieron el marcador en 0-3. La Grama fue a remolque, apretaron y recortaron distancias. El 1-4 hizo que los colomenses se vinieran abajo hasta encajar dos goles más. Partido donde el resultado no reflejó el buen juego desplegado por los locales delante de un rival muy complicado.

CP Sarrià D 5-2 ALEVÍ E

Partit molt disputat i molt igualat on els errors que van cometre els colomencs van ser claus. La Grama va fer un bon partit però algunes errades el van privar de sumar punts.

Partido muy disputado y muy igualado donde los errores que cometieron los colomenses fueron claves. La Grama hizo un buen partido pero algunos fallos le privaron de sumar puntos.

FC Sant Martí Condal D 2-19 ALEVÍ F

Partit plàcid per a la Grama que va ser la dominadora absoluta del xoc sense deixar fer res al rival. Els colomencs van estar ben posicionats en tot moment, movent la pilota amb criteri i acabant les jugades en equip. Gols: Aleix (5), David (4), Derek (3), Unax (2),  Iván (2), Blai (2) i Erik.

Partido plácido para la Grama que fue la dominadora absoluta del choque sin dejar hacer nada al rival. Los colomenses estuvieron bien posicionados en todo momento, moviendo el balón con criterio y acabando las jugadas en equipo. Goles: Aleix (5), David (4), Derek (3), Unax (2),  Iván (2), Blai (2) y Erik.