L’Infantil A voldrà sumar dissabte al camp del Cornellà

L’Infantil A de la Fundació Grama voldrà sumar en el primer partit de 2014 davant un equip com el Cornellà que a pesar de ser novè amb cinc places per damunt dels de Santa Coloma la diferència són nomès tres punts.

És per allò que els dirigits per Rubén Blanco tindran una oportunitat doble per dues raons: una, per treure’s el mal sabor de boca desprès de dos partits amb derrota; i dos, sumant davant el Cornellà, a la pròxima jornada 12, donaria molta confiança donar un important salt a la classificació i col.locar a l’equip de la Fundació Grama als primers llocs de la taula.

Així que incitem a la nostra afició i a tots els simpatitzants del futbol a recolzar el dia 11 de gener des de les 15:00 hores en el seu Camp Municipal de Cornellà

Alé Grama!!!

-El Infantil A de la Fundación Grama querrá sumar en el primer partido de 2014 ante un equipo como el Cornellà que a pesar de ser noveno con cinco plazas por encima de los de Santa Coloma la diferencia son sólo tres puntos.

Es por lo que será para los de Rubén Blanco una oportunidad doble por dos razones: una, para quitarse el mal sabor de boca después de dos partidos con derrota, y dos, sumando ante el Cornellà en la próxima jornada 12, daría mucha confianza dar un importante salto en la clasificación y colocar al equipo de la Fundació Grama en los primeros puestos de la tabla.

Así que incitamos a nuestra afición ya todos los simpatizantes del fútbol a apoyar el día 11 de enero desde las 15:00 horas en su Campo Municipal de Cornellà.

Alé Grama!!!