L’Infantil B rebrà diumenge al tercer classificat, l’Escola Performance

-L’Infantil B de la Fundació Esportiva Grama voldrà continuar en positiu com quan va acabar 2013 amb la setena victòria de deu jornades que col · loca els dirigits per Rafa Avilés i Ramon Domínguez en una òptima sisena posició.

Ara estarem a l’espera per recolzar tota l’afició de la Fundació Grama a la primera trobada de 2014 on serà un dels partits de la jornada ja que s’enfrontaran al tercer classificat, a un sol punt, l’Escola Performance. Serà l’12 de gener des de les 16 hores al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

Alé Grama!!!

-El Infantil B de la Fundació Esportiva Grama querrá continuar en positivo como cuando terminó 2013 con la séptima victoria de diez jornadas que coloca a los dirigidos por Rafa Avilés y Ramón Domínguez en una óptima sexta posición.

Ahora estaremos a la espera para apoyar toda la afición de la Fundación Grama en el primer encuentro de 2014 donde será uno de los partidos de la jornada, ya que se enfrentarán al tercer clasificado, a un solo punto, la Escuela Performance. Será el 12 de enero desde las 16 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Alé Grama!!!