El Cadet B continuarà líder diumenge davant la Fundació Hospitalet

-El Cadet B de la Fundació Esportiva Grama obren l’any 2014 com a flamants campions d’hivern amb nou victóries de nou partits.

Els joves jugadors dirigits per l’Álex Abril tindran altre bona oportunitat de continuar liderant el Grup 17 a la jornada 12 per rebre la Fundació Hospitalet, tercer per la cua amb només 8 punts.

Això serà el dia 12 de gener des de les 17:50 hores al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet. Si voleu gaudir d’un bon espectacle de futbol acudiu a recolzar a la Fundació Esportiva Grama!

Alé Grama!!!

-El Cadete B de la Fundación Deportiva Grama abren el año 2014 como flamantes campeones de invierno con nueve victorias de nueve partidos.

Los jóvenes jugadores dirigidos por Álex Abril tendrán otro buena oportunidad de continuar liderando el Grupo 17 en la jornada 12 para recibir la Fundación Hospitalet, tercero por la cola con sólo 8 puntos.

Esto será el día 12 de enero desde las 17:50 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma. Si desea disfrutar de un buen espectáculo de fútbol acuda a apoyar a la Fundación Deportiva Grama!

Alé Grama!!!