L’Infantil A FEGrama voldrà repetir triomf dissabte a casa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque de l’Espanyol

L’Infantil A FEGrama dirigit per Rubén Blanco i Luis Molí debutà amb victòria en lliga davant el Cerdanyola el passat dissabte 4 d’octubre per un resultat ajustat d’1-0.
El gol de Pau Burción pocs minuts abans del descans (minut 39) servirien finalment per començar de bon peu a aquest grup 4 de Preferent a una tercera posició a la classificació empatat amb el Cornellà. Nomès Martinenc i el líder provisional L’Hospitalet són per damunt.
La jornada segona serà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el proper dissabte 11 d’octubre des de les 15 hores, un Espanyol que ha començat la lliga amb un empat a casa de la Unificació Llefià.

Triomf de l'Infantil_A_FEG davant el Cerdanyola a Santa Coloma

Triomf de l’Infantil_A_FEG davant el Cerdanyola a Santa Coloma

El Infantil A FEGrama dirigido por Rubén Blanco y Luis Molino debutó con victoria en liga ante el Cerdanyola el pasado sábado 4 de octubre por un resultado ajustado de 1-0.
El gol de Pablo Burción pocos minutos antes del descanso (minuto 39) servirían finalmente para comenzar de buen pie en este grupo 4 de Preferente a una tercera posición en la clasificación empatado con el Cornellà. Sólo Martinenc y el líder provisional del Hospitalet son por encima.
La jornada segunda será en la Ciudad Deportiva Dani Jarque el próximo sábado 11 de octubre desde las 15 horas, un Espanyol que ha comenzado la liga con un empate en casa de la Unificación Llefià.

Alé Grama!!!

Resultats Classificació