L’Aleví A FEGrama anirà per la segona victòria diumenge al Municipal de Cornellà

Primers tres punts en la jornada 3 per a l’Aleví Preferent de la FEGrama. Ha estat davant el conjunt del Centre Esports l’Hospitalet per 4 gols a 1 al Nou Municipal de Santa Coloma.

Aquesta victòria per als de Christian Rueda ha estat molt important per començar a agafar confiança i no és per menys ja que ha tallat la ratxa de victòries al conjunt de l’Hospitalet.

L’equip de la FEGrama es col · loca onzè a la classificació i això que van començar encaixant un gol al minut 25 Però la reacció dels jugadors de Santa Coloma no es va fer esperar i un doblet consecutiu de Javier Comas remuntava el partit. Després el clar domini i les oportunitats aprofitades facilitar els gols d’Iker Cortés i de Pau Mata que van sentenciar el marcador final de 4-1.

Per a la jornada 4 del diumenge 12 d’octubre al Municipal de Cornellà serà el següent repte a batre a partir de les 17 hores.

El empuje de los de la Fundació Grama pudo con l'Hospitalet

El empuje de los de la Fundació Grama pudo con l’Hospitalet

Primeros tres puntos en la jornada 3 para el Alevín Preferente de la FEGrama. Ha sido ante el conjunto del Centre Esports L’Hospitalet por 4 goles a 1 en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Esta victoria para los de Christian Rueda ha sido muy importante para comenzar a coger confianza y no es para menos pues ha cortado la racha de victorias al conjunto de L’Hospitalet.

El equipo de la FEGrama se coloca onceavo en la clasificación y eso que empezaron encajando un gol en el minuto 25. Pero la reacción de los jugadores de Santa Coloma no se hizo esperar y un doblete consecutivo de Javier Comas remontaba el partido. Luego el claro dominio y las oportunidades aprovechadas facilitaron los goles de Iker Cortés y de Pau Mata que sentenciaron el marcador final de 4-1.

Para la jornada 4 del domingo 12 de octubre el Municipal de Cornellà será el siguiente reto a batir a partir de las 17 horas.

Alé Grama!!!

Resultats Classificació