L’Infantil C FEGrama debutà amb triomf de la mà de l’entrenador Dani Rosa, el seu segon, Dídac Pavón a la Zona Esportiva Can Cabanyes, camp del Sistrells per un contundent resultat de 0 a 3.

Els gols van venir de cara amb el primer en pròpia porta que la FCF atribueix a Víctor Raya. El segon per a la Fundació Grama el va marcar Edison Israel Arias i el definitiu Nick Andrew Sánchez.

A la segona jornada será a casa al Nou Municipal de Santa Coloma el dissabte 11 d’octubre contra la Penya Barcelonista Collblanc Sants des de les 12:30 hores del migdia.

 Fotos de Jordi Lozano del Infantil C FEG-Sistrells
Fotos de Jordi Lozano del Infantil C FEG-Sistrells

formacionDANifotoJordilozanoINFC1 formacionDANifotoJordilozanoINFC13 El Infantil C FEGrama debutó con triunfo de la mano del entrenador Dani Rosa, su segundo, Didac Pavón en la Zona Deportiva Can Cabanyes, campo del Sistrells por un contundente resultado de 0 a 3.

Los goles vinieron de frente con el primero en propia puerta que la FCF atribuye a Víctor Raya. El segundo para la Fundación Grama lo marcó Edison Israel Arias y el definitivo Nick Andrew Sánchez.

En la segunda jornada será en casa en el Nou Municipal de Santa Coloma el sábado 11 de octubre contra la Peña Barcelonista Collblanc Sants desde las 12:30 horas del mediodía.

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19975148&codcompeticion=19628986″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18577695&codcompeticion=18473303″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin