L’inclusiu guanya a Manresa.

En la foto (de izquierda a derecha y de arriba a abajo): Sergio Molina, David Rodríguez, Alberto Vela, Nicolás Díaz, J.A. Collada, Daniel Cabañas, Jofre Ruíz, Jesús Luna, Dani Salinas, Jesús Cerezo, Sergio Guzmán, Miguel Sánchez y Ángel Pérez.

L’equip inclusiu de la Grama va disputar el passat dijous un partit de lliga contra el Manresa al pavelló del Pujolet a la capital del Bages.  Els nostres van tenir el partit controlat en tot moment, bones combinacions de tot l’equip, joc ofensiu i alguns noms propis que hem de destacar. Cal fer menció especial de Jesús Luna que va mostrar un gran nivell a la porteria i de Miguel Sánchez que va ser el jugador de camp amb més minuts jugats i un gol. I tot, sense oblidar-nos de Sergio Molina, el màxim golejador del partit, anotant 6 gols en aquest enfrontament contra el Manresa. El marcador final va ser de 3-10 pels colomencs.

Aquesta setmana tornen a jugar i des de la Fundació Esportiva Grama estarem ben atents als seus resultats. Som-hi nois!!

El equipo inclusivo de la Grama disputó el pasado jueves un partido de liga contra el Manresa en el pabellón del Pujolet en la capital del Bages. Los nuestros tuvieron el partido controlado en todo momento, buenas combinaciones de todo el equipo, juego ofensivo y algunos nombres propios que debemos destacar. Hay que hacer mención especial de Jesús Luna que mostró un gran nivel en la portería y de Miguel Sánchez que fue el jugador de campo con más minutos jugados, y un gol. Y todo, sin olvidarnos de Sergio Molina, el máximo goleador del partido, anotando 6 goles en este enfrentamiento contra el Manresa. El marcador final fue 3-10 para los colomenses.

Esta semana vuelven a jugar y desde la Fundació Esportiva Grama estaremos atentos a sus resultados. Vamos chicos!!