Aleví A:

Premier 5 Aleví A 0

Primer quart de futbol constant de la Grama generant tot el perill però el gol que puja al marcador és d’ells en un xut llunyà i ras que que s’enverina donant al pal ia l’esquena del nostre porter.

En el segon quart la Premier sap patir i es va acomodant-se en el partit mentre que nosaltres anem perdent futbol fins a desaparèixer en l’últim quart.
Resultat final 5 a 0 per aprendre de la derrota.

Premier 5 Alevín A 0

Primer cuarto de fútbol constante de la Grama generando todo el peligro sin embargo el gol que sube al marcador es de ellos en un chute lejano y raso que que se envenena dando al palo y en la espalda de nuestro portero.

En el segundo cuarto la Premier sabe sufrir y se va acomodándose en el partido mientras que nosotros vamos perdiendo fútbol hasta desaparecer en el último cuarto.
Resultado final 5 a 0 para aprender de la derrota.

[divider]

Aleví B:

AD Vic 3-1 AB.

Partidàs contra el líder, aguantant 1-1 fins a l’últim minut del 3r quart. Competint contra un molt bon equip, anades i tornades … Un partit molt vistós que finalment s’ha decantat pels locals que ens han rematat amb un golàs del davanter al final.

AD Vic 3-1 AB.

Partidazo contra el líder, aguantando 1-1 hasta el último minuto del 3r cuarto. Compitiendo contra un muy buen equipo, idas y vueltas… Un partido muy vistoso que finalmente se ha decantado para los locales que nos han rematado con un golazo del delantero al final.

[divider]

Aleví C:

Cinc copes 5 AC 1.
Partit contra el líder on vam anar guanyant 0-1 durant el tercer quart gràcies a un contraatac ben generat. Al tercer quart ens vam marcar un gol en pròpia i ells es vénen dalt tots els altres gols van arribar a pilota parada, un any més grans tot l’equip va acabar causant-aquest avantatge que acabo maquillant el resultat, gran partit de l’AC.

Cinc copes 5 AC 1.
Partido contra el líder donde fuimos ganando 0-1 durante el tercer cuarto gracias a un contraataque bien generado. En el tercer cuarto nos marcamos un gol en propia y ellos se vienen arriba todos los demás goles llegaron a balón parado, ser un año más grandes todo el equipo acabo causandoles esa ventaja que acabo maquillando el resultado, gran partido del AC.

[divider]

Aleví D:

Alzamora 4- A-d 4
Primera part 1_1 jugant bé des enrere només que llançaven pilotes llargues al davanter que era una bèstia ens fiquen el 2_3_4 nosaltres per la nostra part vam anar de menys a més, la veritat que amb molta intensitat fiquem 2_3_4 el teniem de cara per guanyar però no va ser possible partidàs dels xavals.

Alzamora 4- A-d 4
Primera parte 1_1 jugando bien desde atras solo que lanzaban balones largos al delantero que era una bestia nos meten el 2_3_4 nosotros por nuestra parte fuimos de menos a más, la verdad que con mucha intensidad metemos 2_3_4 lo teniamos de cara para ganar pero no fue posible partidazo de los chavales.

[divider]

Aleví E:

Partit molt irregular en el que s’ha guanyat per ser superiors al rival, han entrat en la dinàmica lenta d’ells i no generaven el que són capaços potser el resultat.

Partido muy irregular en el que se ha ganado por ser superiores al rival, han entrado en la dinámica lenta de ellos y no generaban lo que son capaces lo mejor el resultado.

[divider]

Aleví F:

Llefia 1-7 AF
Partit una mica espès per a l’equip, ja que era un rival de la zona baixa de la classificació. On juguem una primera part horrible. I una segona una mica millor amb mes fluïdesa en el joc i tenint mes ocasions. Important sumar els tres punts per no despenjar de la zona alta.

Llefia 1-7 AF
Partido un poco espeso para el equipo, ya que era un rival de la zona baja de la classificacion. Donde juguamos una primera parte horrible. Y una segunda un poco mejor con mas fluidez en el juego y teniendo mas ocasiones. Importante sumar los tres puntos para no descolgarnos de la zona alta.

[divider]

Aleví G:

AG 2-7 Europa
Ens jugàvem el tercer lloc, estàvem empatats a punts amb ells, teníem només un canvi i moltes baixes i això ens ha passat factura pel que fa a cansament, però no és excusa cap perquè hem fet un partit desastrós de principi a fi, resultat una mica enganyós però just i merescut.

AG 2-7 Europa
Nos jugábamos el tercer puesto, estábamos empatados a puntos con ellos, teníamos solo un cambio y muchas bajas y eso nos ha pasado factura en cuanto a cansancio, pero no es excusa ninguna porque hemos hecho un partido desastroso de principio a fin, resultado algo engañoso pero justo y merecido.

Por admin