Partidàs del nostre Prebenjamí B

Prebenjamí A:

Partit sense gaire història, ja que en el primer quart i guanyava la Grama 0 a 4. Els altres quarts són més relaxats i amb el domini de la possessió.

Partido sin mucha historia, ya que en el primer cuarto ya ganaba la Grama 0 a 4. Los otros cuartos más relajados y con dominio de la posesión.

Prebenjamí B:

Sarrià 3 Preb b agost

Partit molt complet de la Grama. Primer quart de tanteig on es remunta un gol inicial manca de Sarrià.
Amb empat a dos i sabent del futbol directe del rival, es va començar a triangular i jugar col·lectivament. Això va donar els seus fruits arribant ocasions i gols. Del 2-4 de la primera part es va tancar ràpid el partit amb altres 4 més en la segona. Al final el Sarrià marcaria el 3, -8 en l’últim minut.

Sarriá 3 Preb b 8

Partido muy completo de la Grama. Primer cuarto de tanteo donde se remonta un gol inicial de falta de Sarriá.
Con empate a dos y sabiendo del fútbol directo del rival, se comenzó a triangular y jugar colectivamente. Esto dió sus frutos llegando ocasiones y goles. Del 2-4 de la primera parte se cerró rápido el partido con otros 4 más en la segunda. Al final el Sarriá marcaría el 3,-8 en el último minuto.

Foto: Prebenjamí B

Prebenjamí C:

Partit a casa davant el Sant Andreu, desè de la taula, 7-0 amb un partit controlat amb prou feines arribades del rival per no dir cap clara, bon joc de passades i bones sensacions avui, seguim líderes.

Partido en casa ante el Sant Andreu, décimo de la tabla, 7-0 con un partido controlado con apenas llegadas del rival por no decir ninguna clara, buen juego de pases y buenas sensaciones hoy, seguimos líderes.

Prebenjamí D:

Sarria 2-4 prebenjamí D: partit molt dur contra un rival que estava bastant per sobre en la classificació, però el nostre equip està en estat ascendent i de millora i hem estat tot el partit per davant en el marcador o en empat. Hem començat fort pressionant a dalt en la pressió, després hem baixat el nivell i ens hem anat al final de tercer quart amb empat a 2. Finalment hem sortit amb tot l’últim quart i ens portem una victòria super important en compensació a la millora de l’equip i de cara a la lliga.

 

Sarria 2-4 prebenjamin D: partido muy sufrido contra un rival que estaba bastante por encima en la clasificación, pero nuestro equipo está en estado ascendente y de mejora y hemos estado todo el partido por delante en el marcador o en empate. Hemos empezado fuerte apretando arriba en la presión, luego hemos bajado el nivel y nos hemos ido al final de tercer cuarto con empate a 2. Finalmente hemos salido con todo el último cuarto y nos llevamos una victoria super importante en compensación a la mejora del equipo y de cara a la liga.

Prebenjamí E:

Bona tarda Pere
La crònica del Prebenjamí E
Unif ciutat meridiana 8-0 Preb I
Equip en inferioritat per les baixes amb grip de 4 jugadors, partit disputat amb algunes arribades per la nostra part sense sort de cara a porta, per contra el rival que era de segon any ens va guanyar per velocitat i força van ser superiors a nosaltres.

Buenas tardes Pedro
La crónica del Prebenjamin E
Unif ciutat meridiana 8-0 preb E
Equipo en inferioridad por las bajas con gripe de 4 jugadores, partido disputado con algunas llegadas por nuestra parte sin suerte de cara a puerta, por contra el rival que era de segundo año nos ganó por velocidad y fuerza fueron superiores a nosotros.