L’Aleví Benjamí Prebenjamí Femení FEG dirigit per Jordi Pérez ha realitzat un gran esforç físic de les noies de la Fundació Grama en aquesta jornada 5 on tot i perdre a casa a Santa Coloma davant el Sant Cugat per 1-6 han gaudit del partit i han sabut acceptar que aniran evolucionant i progressant en cada partit.

El gol d’Ariadna Martínez avançava al conjunt de la Fundació Grama que va servir per tornar la confiança al conjunt de Santa Coloma tot i que després l’equip del Vallès Occidental.

A la jornada 6 tocarà viatjar al Municipal Pepin Valls per jugar contra un rival directe com és el Castellar, onzè amb un sol punt, el diumenge 9 de novembre des de les 14 hores.

El Alevín Benjamín Prebenjamín Femenino FEG dirigido por Jordi Pérez ha realizado un gran esfuerzo físico de las chicas de la Fundació Grama en esta jornada 5 donde a pesar de perder en casa en Santa Coloma ante el Sant Cugat por 1-6 han disfrutado del partido y han sabido aceptar que irán evolucionando y progresando en cada partido.

El gol de Ariadna Martínez adelantaba al conjunto de la Fundació Grama que sirvió para devolver la confianza al conjunto de Santa Coloma aunque luego el equipo del Vallés Occidental.

En la jornada 6 tocará viajar al Municipal Pepin Valls para jugar contra un rival directo como es el Castellar, onceavo con un solo punto, el domingo 9 de noviembre desde las 14 horas.

fundacio grama santa coloma femeninas
fundacio grama santa coloma femeninas

Alé Grama!!!

Llegeix més articles/Lee  más artículos:

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

L’Amateur FEGrama segueix líder però s’encalla amb un empat amb el perseguidor, el Cabrils (0-0)  http://fegrama.cat/web/?p=6307

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629050&CodGrupo=20236228&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20236228&codcompeticion=19629050″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin