A la jornada 5, el conjunt de Santa Coloma va descansar en la lliga però farà un amistós el dissabte 1 de novembre contra el Badia del Vallès al Nou Municipal de Santa Coloma des de les 14:30 hores.

La nova categoria de la Fundació Grama, el Cadet C FEGrama, passa de la posició de líder en aquest grup 14 de Segona Divisió a la tercera posició amb una jornada menys.

El mateix entrenador, Alex Ramírez, ens comenta el partit: «Fem una primera part bastant bona. En aquesta es van marcar tots els gols del partit, amb bones combinacions i poques fallades amb pilota en les tres línies. A la segona meitat, seguim mantenint la possessió i atacant però aquesta vegada sense tanta claredat ni ordre. al final, aquest partit ens serveix per seguir progressant com a conjunt. A la següent setmana tindrem un partit important contra el Stòitxkov «.

Per a la jornada 6, l’equip de la FEGrama es desplaçarà el dissabte 8 de novembre al Municipal Nou Taxonera del Stoitchkov Barcelona, onzè amb 5 punts, des de les 11:30 hores.

En la jornada 5, el conjunto de Santa Coloma descansó en la liga pero hará un amistoso el sábado 1 de noviembre contra el Badia del Vallès en el Nou Municipal de Santa Coloma desde las 14:30 horas.

La nueva categoría de la Fundación Grama, el Cadete C FEGrama, pasa de la posición de líder en este grupo 14 de Segunda División a la tercera posición con una jornada menos.

El mismo entrenador, Alex Ramírez, nos comenta el partido: «Realizamos una primera parte bastante buena. En esta se marcaron todos los goles del partido, con buenas combinaciones y pocos fallos con balón en las tres líneas. En la segunda mitad, seguimos manteniendo la posesión y atacando pero esta vez sin tanta claridad ni orden. Al final, este partido nos sirve para seguir progresando como conjunto. A la siguiente semana tendremos un partido importante contra el Stoitchkov».

Para la jornada 6, el equipo de la FEGrama se desplazará el sábado 8 de noviembre al Municipal Nou Taxonera del Stoitchkov Barcelona, onceavo con 5 puntos, desde las 11:30 horas.

 

fundacio grama,santa coloma
fundacio grama,santa coloma

IMG-20141102-WA0004IMG-20141102-WA0005

fundacio grama santa coloma cadetC FEG -peregol@chemacarva
fundacio grama santa coloma cadetC FEG -peregol@chemacarva

 

 

Alé Grama!!!

Llegeix més articles/Lee  más artículos:

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

L’Amateur FEGrama segueix líder però s’encalla amb un empat amb el perseguidor, el Cabrils (0-0)  http://fegrama.cat/web/?p=6307

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

Text i fotos: @chemacarva

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19889501&codcompeticion=19628977″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628977&CodGrupo=19889501&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin