L’Aleví-Benjamí va caure derrotat 5-1 davant el CD Sant Gabriel en un enfrontament decisiu que allunyen les nostres petites del títol de lliga.

Inicialment tenien ambdues les mateixes oportunitats però després de diverses ocasions de la Grama es va poder veure com la pilota no volia entrar. I van ser les de Sant Adrià qui millor sort van tenir arribant a la mitja part 3-0. La Fundació no va donar tot per perdut i ho van intentar en la segona meitat.

En l’últim quart el seu rival es va allunyar del marcador amb dos gols més. A falta de pocs minuts perquè s’acabés el partit arribaria l’únic gol colomenc.

aleben1718

El Alevín-Benjamín cayó derrotado 5-1 ante el CD Sant Gabriel en un enfrentamiento decisivo que alejan a nuestras pequeñas del título de liga.

Inicialmente tenían ambas las mismas oportunidades pero tras varias ocasiones de la Grama se pudo ver como el balón no quería entrar. Y fueron las de Sant Adrià quienes mejor suerte tuvieron llegando a la media parte 3-0. La Fundació no dio todo por perdido y lo intentaron en la segunda mitad.

En el último cuarto su rival se alejó del marcador con dos goles más. A falta de pocos minutos para que acabara el partido llegaría el único gol colomense.

Por admin