Partit disputat i bonic amb resultat final de 12-6 per al Cadet-Infantil de la Grama davant l’EF Barberà Andalusia.

Primera part, on la Grama va començar jugant més o menys bé i això va tenir premi amb el 1-0. Van despertar les visitants que van empatar i el partit es va tornar molt igualat, de tu a tu, movent-se el resultat a un 2-2. La Grama va caure i això va ser aprofitat pel seu rival per posar-se 2-4.

La Fundació va saber sobreposar-se a la situació i en cinc minuts remuntar per arribar al descans 5-4. Segona meitat on la Grama va saltar molt concentrada, sense ganes de sorpresa i encarrilant la victòria amb gols i bon joc. A poc a poc el rival es va enfonsar i només va ser capaç de marcar dos gols a la contra.

cadinf

Partido disputado y bonito con resultado final de 12-6 para el Cadete-Infantil de la Grama ante la EF Barberá Andalucía.

Primera parte, donde la Grama empezó jugando más o menos bien y eso tuvo premio con el 1-0. Despertaron las visitantes que empataron y el partido se volvió muy igualado, de tú a tú, moviéndose el resultado a un 2-2. La Grama se vino abajo y eso fue aprovechado por su rival para ponerse 2-4.

La Fundació supo sobreponerse a la situación y en cinco minutos remontar para llegar al descanso 5-4. Segunda mitad donde la Grama saltó muy concentrada, sin ganas de sorpresa y encarrilando la victoria con goles y buen juego. Poco a poco el rival se vino abajo y solo fue capaz de marcar dos goles a la contra.

Por admin