CF Unificación Llefià 2-4 ESCOLA A

Van començar dominant els de casa però la Grama va aguantar i va aconseguir treure aquest domini i posar-se 0-2 al marcador. Abans del descans en un contraatac el Llefià va reduir distàncies al marcador. La segona meitat va començar amb gol local de penal. En l’últim quart Alasan de penal i Íker marcaven per als colomencs.

Empezaron dominando los de casa pero la Grama aguantó y consiguió quitar ese dominio y ponerse 0-2 en el marcador. Antes del descanso en un contraataque el Llefià redujo distancias en el marcador. La segunda mitad comenzó con gol local de penalti. En el último cuarto Alasan de penalti e Íker marcaban para los colomenses.

CF Bufalà B 6-5 ESCOLA B

Partit complicat per a la Grama que va haver de posar a un jugador de camp com a porter i no disposava de canvis. Els colomencs van lluitar i no van merèixer caure, van jugar bé i van aconseguir tot i la derrota un bon resultat.

Partido complicado para la Grama que tuvo que poner a un jugador de campo como portero y no disponía de cambios. Los colomenses lucharon y no merecieron caer, jugaron bien y consiguieron pese a la derrota un buen resultado.

Por admin