Després de caure davant el cuer en el partit ajornat jugat entre setmana el Cadet A va recuperar el somriure després imposar-se al tercer classificat. La FE Grama es va imposar 1-2 a la UE Vilassar de Mar, tres punts per pujar un lloc, seguir en ratxa i allunyar-se 7 punts del descens.

Partit duríssim per la classificació però que la Grama amb un treball brutal i en algunes ocasions amb brillantor el va tirar endavant. Es van avançar els visitant per mitjà de Adalid després de diversos rebutjos, i és que abans ja havien avisat amb dos mà a mà.

Poc després empatava el Vilassar, però lluny d’abaixar els braços la Fundació va seguir treballant i cinc minuts més tard Iván cap al 1-2 mitja part. La segona part va ser dominada pels locals però en cada contraatac la Fundació era molt perillosa.

Tras caer ante el colista en el partido aplazado jugado entre semana el Cadete A recuperó la sonrisa tras imponerse al tercer clasificado. La FE Grama se impuso 1-2 a la UE Vilassar de Mar, tres puntos para subir un puesto, seguir en racha y alejarse 7 puntos del descenso.

Partido durísimo por la clasificación pero que la Grama con un trabajo brutal y en algunas ocasiones con brillantez lo sacó adelante. Se adelantaron los visitante por medio de Adalid tras varios rechaces, y es que antes ya habían avisado con dos mano a mano.

Poco después empataba el Vilassar, pero lejos de bajar los brazos la Fundació siguió trabajando y cinco minutos más tarde Iván hacia el 1-2 media parte. La segunda parte fue dominada por los locales pero en cada contraataque la Fundació era muy peligrosa.

Por admin