La Tercera RFEF més competitiva dels darrers anys

26/06/2024

La Fundació Esportiva Grama competirà una temporada més a Tercera Divisió. Serà la cinquena consecutiva que l’equip jugarà a aquesta competició, i la sisena de la nostra història a 3ª.

Aquesta propera campanya 2024-25, la Tercera RFEF comptarà amb 18 equips i la Grama està encuadrada al Grup V. Aquí trobarem rivals de moltíssima entitat com el Manresa o el Cerdanyola, que baixen des de Segona RFEF, o d’altres que s’han quedat a la categoria com L’Hospitalet o el CF Badalona, dos històrics del nostre futbol que sempre són forts. A més, ha ascendit l’Atlètic Lleida i entitats de molt nivell com l’Europa o el Sabadell. Es pot assegurar sense cap mena de dubte que és la Tercera RFEF amb més competitivitat i nivell dels darrers anys, especialment des de la darrera reestructuració federativa.

Els equips als que s’enfrontarà la Grama al Grup V de Tercera RFEF són els següents: CE L’Hospitalet, CE Manresa, Cerdanyola FC, UE Vilassar de Mar, CF Badalona, AE Prat, UE Tona, FC L’Escala, Reus FC Reddis, CF Montañesa, Girona FC «B», CFJ Mollerussa, CP San Cristóbal, CF Peralada, Atlètic Lleida, CE Europa «B», CE Sabadell «B».

Des de la Grama seguim treballant en la confecció de la plantilla per tindre un equip que pugui competir de la millor manera possible a la Tercera Federació.

(CASTELLANO) ——————-

La Fundació Esportiva Grama competirá una temporada más en Tercera División. Será la quinta consecutiva que el equipo jugará en esta competición, y la sexta de nuestra historia en 3ª.

Esta próxima campaña 2024-25, la Tercera RFEF contará con 18 equipos y la Grama está encuadrada en el Grupo V. Aquí encontraremos rivales de muchísima entidad como el Manresa o el Cerdanyola, que bajan desde Segunda RFEF, u otros que se han quedado en la categoría como Hospitalet o el CF Badalona, ​​dos históricos de nuestro fútbol que siempre son fuertes. Además, ha ascendido el Atlétic Lleida y entidades de mucho nivel como Europa o Sabadell. Se puede asegurar sin lugar a dudas que es la Tercera RFEF con mayor competitividad y nivel de los últimos años, especialmente desde la última reestructuración federativa.

Los equipos a los que se enfrentará la Grama en el Grupo V de Tercera RFEF son los siguientes: CE L’Hospitalet, CE Manresa, Cerdanyola FC, UE Vilassar de Mar, CF Badalona, ​​AE Prat, UE Tona, FC L’Escala, Reus FC Reddis, CF Montañesa, Gerona FC «B», CFJ Mollerussa, CP San Cristóbal, CF Peralada, Atlétic Lleida, CE Europa «B», CE Sabadell «B».

Desde la Grama seguimos trabajando en la confección de la plantilla por tener un equipo que pueda competir de la mejor manera posible en la Tercera Federación.