La Grama no jugarà la Copa Catalunya fins a l’octubre

27/06/2024

Arran del canvi de format aprovat per la Federació Catalana de Futbol, la FE Grama no entrarà al quadre de competició fins al mes d’octubre

Els clubs van votar a favor del canvi de format de la Copa Catalunya a l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol, celebrada aquest darrer dimecres a Sant Cugat del Vallès. S’unifiquen la Copa Catalunya Amateur i la Copa Catalunya Absoluta en una sola. El títol es disputarà entre tots els equips que juguen en categories estatals i els campions del futbol territorial català.

La Fundació Esportiva Grama començarà el seu camí a la competició a partir de la quarta eliminatòria, que es jugarà al mes d’octubre de 2024. Alhora que els colomencs, també entraran a competir la resta d’equips catalans de la Tercera Federació. Aquest canvi de format suposarà que la Grama no jugui eliminatòries de la competició durant la pretemporada com havia succeït fins al moment.

La cinquena eliminatòria també es jugarà al mes d’octubre i entraran els equips de Segona Federació, els setzens de final es jugaran al novembre, els vuitens al desembre i els quarts al gener. Els tres clubs catalans de Primera Divisió entraran directament a les semifinals, que es disputaran al primer trimestre del 2025. La final, tal com informa la FCF, es jugarà entre els mesos de març i abril de 2025.

La participació en la competició serà obligatòria pels clubs i les eliminatòries seran a partit únic, entre equips de diferent categoria en cas de ser possible, i al camp del club de divisió inferior. Així mateix, no podran participar equips dependents o filials de clubs que ja hi participin.

A la imatge de portada, Peris celebrant un gol a la darrera edició de la Copa Catalunya.

(CASTELLANO)

A raíz del cambio de formato aprobado por la Federación Catalana de Fútbol, ​​la FE Grama no entrará en el cuadro de competición hasta el mes de octubre

Los clubs votaron a favor del cambio de formato de la Copa Cataluña en la Asamblea General Ordinaria de la Federación Catalana de Fútbol, ​​celebrada este último miércoles en Sant Cugat del Vallès. Se unifican la Copa Catalunya Amateur y la Copa Catalunya Absoluta en una sola. El título se disputará entre todos los equipos que juegan en categorías estatales y campeones del fútbol territorial catalán.

La Fundación Deportiva Grama empezará su camino a la competición a partir de la cuarta eliminatoria, que se jugará en octubre de 2024. Al mismo tiempo que los colomenses, también entrarán a competir el resto de equipos catalanes de la Tercera Federación. Este cambio de formato supondrá que la Grama no juegue eliminatorias de la competición durante la pretemporada como había sucedido hasta el momento.

La quinta eliminatoria también se jugará en octubre y entrarán los equipos de Segunda Federación, los dieciseisavos de final se jugarán en noviembre, los octavos en diciembre y los cuartos en enero. Los tres clubes catalanes de Primera División entrarán directamente en las semifinales, que se disputarán en el primer trimestre de 2025. La final, tal y como informa la FCF, se jugará entre los meses de marzo y abril de 2025.

La participación en la competición será obligatoria para los clubes y las eliminatorias serán a partido único, entre equipos de distinta categoría en caso de ser posible, y en el campo del club de división inferior. Asimismo, no podrán participar equipos dependientes o filiales de clubes que ya participen.

En la imagen de portada, Peris celebrando un gol en la última edición de la Copa Catalunya.