La Fundació Esportiva Grama es va acomiadar de la Copa Catalunya en caure amb un gol polèmic (0-1) davant la U.At.Horta.

Els colomencs van acorralar al seu rival en els primers compassos del xoc, arribant a fregar el gol en el minut 2. Llorenç amb un xut creuat va topar amb el porter i en el rebuig Ñito tampoc va ser capaç de batre al porter. Durant el primer quart d’hora la Grama va dominar i va buscar el gol jugant amb els espais del rival, per bandes i portant la iniciativa.

L’Horta va estalviar forces i després de defensar-se’n va anar a l’atac. Alguns córners per als visitants, i una nova clara ocasió de gol per als locals. Ñito ho va intentar amb un xut des de la frontal al qual va respondre el porter amb una parada.

A la mitja hora de joc va arribar l’ocasió més clara de l’Horta però Cazorla sota pals va evitar el gol. Algun córner més per als de Barcelona, ​​i alguna cavalcada de Buba abans del descans però sense xut a porteria. Després del pas per vestuaris l’Horta va saltar a la gespa amb un altre aire, més intensos i volent portar la iniciativa.

Van avisar al primer minut amb un xut ben parat per Texeira. Van prémer a la Grama en el primer quart d’hora de la segona meitat. L’entrada al camp del debutant Fran Piera (57′) va tornar a l’equip de Toni Díaz el seu bon futbol. Desgraciadament en el minut 62 un xut fort dins de l’àrea es colaria per l’esquadra de Toni Texeira (0-1). Un gol que arribava amb polèmica, ja que venia després d’una falta prèvia.

D’aquí al final la Grama va buscar l’empat mentre es defensava l’Horta i sortia al contraatac a la recerca de la sentència. Un molt actiu Fran Piera, Joel i Duarte pujant la banda, Chica intentant des de lluny o Lolo des del centre del camp ho van intentar sense sort.

Fins al xiulet final els blaus van tancar a l’Horta. Canelada pujant i trepitjant àrea, Alfi acabat d’entrar al camp volent la pilota i fins i tot Texeira penjant pilotes per al cap de Rojas o Cazorla. Finalment l’empat no va arribar i amb el 0-1 la U.At.Horta accedeix als vuitens de final de la Copa Catalunya.

La Fundació Esportiva Grama se despidió de la Copa Catalunya al caer con un gol polémico (0-1) ante la U.At.Horta.

Los colomenses acorralaron a su rival en los primeros compases del choque, llegando a rozar el gol en el minuto 2. Llorenç con un chute cruzado se topó con el portero y en el rechace Ñito tampoco fue capaz de batir al portero. Durante el primer cuarto de hora la Grama dominó y buscó el gol buscando los espacios del rival, jugando por bandas y llevando la iniciativa.

El Horta ahorró fuerzas y tras defenderse se fue al ataque. Algunos córners para los visitantes, y una nueva clara ocasión de gol para los locales. Ñito lo intentó con un disparo desde la frontal al cual respondió el guardameta con una parada.

A la media hora de juego llegó la ocasión más clara del Horta pero Cazorla bajo palos evitó el gol. Algún córner más para los de Barcelona, y alguna cabalgada de Buba antes del descanso pero sin chute a portería. Tras el paso por vestuarios el Horta saltó al césped con otro aire, más intensos y queriendo lleva la iniciativa.

Avisaron al primer minuto con un disparo bien parado por Texeira. Apretaron a la Grama en el primer cuarto de hora de a segunda mitad. La entrada al campo del debutante Fran Piera (57′) devolvió al equipo de Toni Díaz su buen fútbol.

Desgraciadamente en el minuto 62 un disparo fuerte dentro del área se colaría por la escuadra de Toni Texeira (0-1). Un gol que llegaba con polémica, ya que venía tras una falta previa. De aquí al final la Grama buscó el empate mientras se defendía el Horta y salía al contraataque en busca de la sentencia.

Un muy activo Fran Piera, Joel y Duarte subiendo la banda, Chica intentando desde lejos o Lolo desde el centro del campo lo intentaron sin suerte. Hasta el pitido final los azules encerraron al Horta. Canelada subiendo y pisando área, Alfi recién entrado al campo queriendo la pelota e incluso Texeira colgando balones para la cabeza de Rojas o Cazorla.

Finalmente el empate no llegó y con el 0-1 la U.At.Horta accede a los octavos de final de la Copa Catalunya.

Por admin