Empat a la penúltima prova

Foto: Pedro González

El penúltim partit de pretemporada va acabar amb empat (2-2) entre la FE Grama i el CE Europa.

Primera meitat dominada pels colomencs que van anar de menys a més. Els primers acostaments van ser tímids, una rematada de cap de Juan Carlos i alguna internada per banda de l’Europa. La Grama va prendre la iniciativa del partit i en una jugada per banda Canelada se la va deixar mansa a Duarte que va topar amb el porter.

La reacció dels barcelonins va ser immediata provant a un segur Caleb que va atrapar el xut (25′). D’aquí al final poca cosa, domini blau i cap ocasió per a cap dels dos equips. Just abans del descans, al 43, arribaria el 0-1 després d’una centrada a l’àrea que la Grama no va aconseguir aclarir i després d’uns rebutjos el rival va rematar a gol.

Foto: Pedro González

El segon temps va començar amb carrusel de canvis, 5 a la Grama i 11 al Europa. Van avisar els locals amb un bon llançament de falta de Lolo que es va estavellar amb el pal (56′). Els colomencs van seguir dominant però sense crear perill i estàtics davant un rival que esperava la seva oportunitat.

Al minut 72 Lolo amb un gran xut des de la frontal empatava, un autèntic golàs. Més tard, al 84, la Grama li donaria la volta al marcador amb una rematada de cap de Alfi. El 2-1 va durar amb prou feines 1 minut ja que de vaselina, després d’un mal rebuig, arribaria l’empat del Europa.

Fins al final molta igualtat. Un xut ras de Litri, una falta als núvols de l’Europa i l’última ocasió del xoc va ser una rematada de cap d’Edgar a la sortida d’un córner. Amb 2-2 va acabar el partit.

11 titular: Caleb (P), Rachid, Juan Carlos, Rojas, Canelada, Chica, Coke, Ángel, Ñito, Duarte i Fran Piera. També van jugar: Buba, Cazorla, Martí, Omar, Lolo, Joel, Lucas, Edgar, Alfi, Campos i Litri.

El penúltimo partido de pretemporada terminó con empate (2-2) entre la FE Grama y el CE Europa.

Primera mitad dominada por los colomenses que fueron de menos a más. Los primeros acercamientos fueron tímidos, un remate de cabeza de Juan Carlos y alguna internada por banda del Europa. La Grama tomó la iniciativa del partido y en una jugada por banda Canelada se la dejó mansa a Duarte que se topó con el portero.

La reacción de los barceloneses fue inmediata probando a un seguro Caleb que atrapó el disparo (25′). De aquí al final poca cosa, dominio azul y ninguna ocasión para ninguno de los dos equipos. Justo antes del descanso, en el 43, llegaría el 0-1 tras un centro al área que la Grama no consiguió despejar y tras unos rechaces el rival remató a gol.

El segundo tiempo comenzó con carrusel de cambios, 5 en la Grama y 11 en el Europa. Avisaron los locales con un buen lanzamiento de falta de Lolo que se estrelló con el palo (56′). Los colomenses siguieron dominaron pero sin crear peligro y estáticos ante un rival que esperaba su oportunidad.

En el minuto 72 Lolo con un gran disparo desde la frontal empataba, un auténtico golazo. Más tarde, en el 84, la Grama le daría la vuelta al marcador con un remate de cabeza de Alfi. El 2-1 duró apenas 1 minuto ya que de vaselina, tras un mal despeje, llegaría el empate del Europa.

Hasta el final mucha igualdad. Un tiro raso de Litri, una falta a las nubes del Europa y la última ocasión del choque fue un remate de cabeza de Edgar a la salida de un córner. Con 2-2 terminó el partido.

11 titular: Caleb (P), Rachid, Juan Carlos, Rojas, Canelada, Chica, Coke, Ángel, Ñito, Duarte y Fran Piera. También jugaron: Buba, Cazorla, Martí, Omar, Lolo, Joel, Lucas, Edgar, Alfi, Campos y Litri.