Ahir es va celebrar la X Trobada d’Entrenadors i Gent del Futbol Català. A la cita va estar present el nostre president Antonio Morales, representant la FE Grama i mostrant una vegada més la bona relació amb el col·lectiu d’entrenadors.

Van ser homenatjats els entrenadors Pep Rovira i Joan Escute, el president Julio Nacarino, i l’exfutbolists i fisio del FC Barcelona, Jaume Langa.

Amb Ricard Vicente (Radio Marca) com a presentador i la presència especial de Javier Clemente (ex-Seleccionador) i Manolo «el del Bombo».

Celebrat al Restaurant Buffet Libre Orenes de Castelldefels.

En el día de ayer se celebró la X Trobada d’Entrenadors i Gent del Futbol Català. A la cita estuvo presente nuestro presidente Antonio Morales, representando la FE Grama y mostrando una vez más su buena relación con el colectivo de entrenadores.

Fueron homenajeados los entrenadores Pep Rovira y Joan Escute, el presidente Julio Nacarino, y el ex-futbolists y fisio del FC Barcelona, Jaume Langa.

Con Ricard Vicente (Radio Marca) como presentador y la presencia especial de Javier Clemente (ex-Seleccionador) y Manolo «el del Bombo».

Celebrado en el Restaurante Buffet Libre Orenes de Castelldefels.

Por admin