El dissabte es va realitzar la tradicional cloenda de temporada de la lliga Cadeca. L’Escola A i B de la Fundació Esportiva Grama van rebre les medalles per la seva participació, i l’Escola A va recollir el trofeu com a subcampió de lliga.

Gustavo Aysland: «Una temporada molt bona dels nostres petits, on els nois s’han iniciat al futbol, han fet amics, han crescut en valors humans i han gaudit molt. Hi ha potencial!

Els pares de família, molt contents per aquest bon procés, ells són un suport vital en la formació dels nois al futbol com a mitjà educatiu.»

El sábado se realizó la tradicional clausura de temporada de la liga Cadeca. La Escuela A y B de la Fundació Esportiva Grama recibieron sus medallas por su participación, y la Escuela A recogió el trofeo como subcampeón de liga.

Gustavo Aysland: «Una temporada muy buena de nuestros pequeños, donde los chicos se han iniciado en el fútbol, han hecho amigos, han crecido en valores humanos y han disfrutado mucho. ¡Hay potencial!

Los padres de familia, muy contentos por este buen proceso, ellos son un apoyo vital en la formación de los chicos en el fútbol como medio educativo.»

Por admin