Christian Rueda torna a casa seva per convertir-se en el nou entrenador del Juvenil A. Per davant tindrà el gran repte de dirigir-lo a la màxima categoria, Divisió d’Honor. Coneixedor de la categoria després de dirigir la temporada passada el Juvenil A de la UE Sant Andreu.

Serà la seva tercera etapa a la Fundació Esportiva Grama després de les seves anteriors experiències amb l’Aleví A a Preferent i el Cadet A a Preferent. Torna després d’acumular una gran experiència com a coordinador de futbol 11 i entrenador al Sant Andreu.

La Grama aposta d’aquesta manera de nou per un entrenador de la casa, ADN Grama, i a més amb una gran experiència a les banquetes.

BENVINGUT DE NOU!!

Christian Rueda regresa a su casa para convertirse en el nuevo entrenador del Juvenil A. Por delante tendrá el gran reto de dirigirlo en la máxima categoría, División de Honor. Conocedor de la categoría tras dirigir la temporada pasada el Juvenil A de la UE Sant Andreu.

Será su tercera etapa en la Fundació Esportiva Grama tras sus anteriores experiencias con el Alevín A en Preferente y el Cadete A en Preferente. Regresa tras acumular una gran experiencia como coordinador de fútbol 11 y entrenador en el Sant Andreu.

La Grama apuesta de esta manera de nuevo por un entrenador de la casa, ADN Grama, y además con una gran experiencia en los banquillos.

¡BIENVENIDO DE NUEVO!

Por admin