El Juvenil A de la Fundació Esportiva Grama va jugar els quarts de final de la Copa Catalunya davant del CE Mercantil amb un resultat final de 0-2. Quedant eliminats del campionat després de realitzar una històrica temporada a la lliga en què van aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor.

Primer quart d’hora dominat pels colomencs, combinant i buscant l’àrea rival sense fortuna a l’última passada. De mica en mica els visitants es van anar estirant i van avisar amb una pilota al travesser.

Als 26 minuts de joc el Mercantil aconseguia el 0-1 després de guanyar l’esquena a la defensa i batre de vaselina Pablo. La Grama va intentar reaccionar i va arribar a tenir l’empat en el temps extra, però Cañete fallava la seva oportunitat.

Després del descans Manu Peláez mouria la banqueta i abans de complir-se els deu minuts era expulsat amb vermella directa Guiteras. La Grama malgrat jugar amb un home menys va estar bé sobre la gespa i fregant l’empat en diverses oportunitats.

Amb el pas dels minuts la Grama es va anar avançant més buscant l’empat i això va provocar contraatacs del rival ben resolts per Pablo. Malauradament al minut 86 en un contraatac arribaria el definitiu 0-2. La Grama va donar la cara.

El Juvenil A de la Fundació Esportiva Grama jugó los cuartos de final de la Copa Catalunya ante el CE Mercantil con un resultado final de 0-2. Quedando eliminados del campeonato tras realizar una histórica temporada en liga en la que lograron el ascenso a División de Honor.

Primer cuarto de hora dominado por los colomenses, combinando y buscando el área rival sin fortuna en el último pase. Poco a poco los visitantes se fueron estirando y avisaron con un balón al larguero.

A los 26 minutos de juego el Mercantil lograba el 0-1 tras ganar la espalda a la defensa y batir de vaselina a Pablo. La Grama intentó reaccionar y llegó a tener el empate en el tiempo extra pero Cañete fallaba su oportunidad.

Tras el descanso Manu Peláez movería el banquillo y antes de cumplirse los diez minutos era expulsado con roja directa Guiteras. La Grama a pesar de jugar con un hombre menos estuvo bien sobre el césped y rozando en algún oportunidad el empate.

Con el paso de los minutos la Grama se fue avanzando más en busca del empate y eso provocó contraataques del rival bien resueltos por Pablo. Desgraciadamente en el minuto 86 en un contraataque llegaría el definitivo 0-2. La Grama dio la cara.

Por admin