JUVENIL C 2-1 FC Can Buxeres

La Grama va voler jugar al seu estil: sortir des del darrere, acumular passades curtes, tots junts i estar atent al davanter rival, màxim anotador de la lliga. Tocava ser forts en defensa.

Primers minuts en què els blaus van estar imprecisos a les passades, sense aconseguir progressar en atac. Tot i això van aconseguir tenir oportunitats. Al minut 36 després d’una bona jugada, amb els extrems de protagonistes, Alex anotava l’1-0.

Malauradament en la següent acció, una falta treta des del centre del camp, que va anar directa a porteria i el porter en intentar fer una aturada la pilota se’n va anar contra el travesser i posteriorment al taló sent l’1-1.

Al segon temps la Grama va estar millor amb la pilota, més precisa en la conducció, sempre donant suports, aconseguint un joc fluid. La Grama va tenir més ocasions, amb Bishop molt desequilibrant.

Quan faltaven cinc minuts, Martí assistia a Alex perquè posés el definitiu 2-1. Tres punts per finalitzar a la setena plaça.

Marçal: «Final de temporada. Molt content de la progressió dels nois, una molt bona feina. Tot i el canvi de grup que vam tenir a la jornada 8 hem estat capaços de reposar-nos i fer una segona volta brillant perdent només tres partits. Vull felicitar els jugadors.»

JUVENIL C 2-1 FC Can Buxeres

La Grama quiso jugar a su estilo: salir desde atrás, acumular pases cortos, todos juntos y estar atento al delantero rival, máximo anotador de la liga. Tocaba ser fuertes en defensa.

Primeros minutos en los que los azules estuvieron imprecisos en los pases, sin lograr progresar en ataque. A pesar de ello lograron tener oportunidades. En el minuto 36 tras una buena jugada, con los extremos de protagonistas, Alex anotaba el 1-0.

Desgraciadamente en la siguiente acción, una falta sacada desde el centro del campo, que va directa a portería y el portero al intentar realizar una parada el balón se fue contra el larguero y posteriormente en el talón siendo el 1-1.

En el segundo tiempo la Grama estuvo mejor con el balón, más precisos en la conducción, siempre dando apoyos, logrando un juego fluido. La Grama tuvo más ocasiones, con Bishop muy desequilibrante.

A falta de cinco minutos Martí asistía a Alex para que pusiera el definitivo 2-1. Tres puntos para finalizar en la séptima plaza.

Marçal: «Final de temporada. Muy contento de la progresión de los chicos, un muy buen trabajo. A pesar del cambio de grupo que tuvimos en la jornada 8 hemos sido capaces de reponernos y hacer una segunda vuelta brillante perdiendo solo tres partidos. Quiero felicitar a los jugadores.»

Por admin