La Festa del Xai, al Municipal de la Grama

16/06/2024

A primera hora del matí d’aquest diumenge 16 de Juny s’ha celebrat al Municipal de la Grama la Festa del Xai, un esdeveniment molt important per a la comunitat musulmana. Al voltant de 8000 persones s’han donat cita a l’estadi colomenc, on han estat presents, per part de la Grama, el president Antonio Morales, el responsable de l’àrea de Karate Lee Redondo i el responsable d’instal·lacions Rafa Ortiz. Com s’aprecia a la imatge, va estar-hi Tarik, president de l’Associació Religiosa Tajdid. També es poden veure més persones que han fet possible la realització d’aquesta festivitat com Mohamed, Faysal i altres col·laboradors de la comunitat musulmana.

Un any més, és un honor per a la Fundació Esportiva Grama que una festivitat tan important com l’Eid al-Adha s’hagi celebrat al Municipal de la Grama, un espai on reina la multiculturalitat i la integració. La Grama va atendre’ls de la millor manera possible ja que és una entitat multicultural, on tractem a tots per igual i no per raó de cultura, religions o nacionalitat. Tothom té cabuda al nostre club. Aquest esdeveniment no hagués estat possible sense la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma.

A primera hora de la mañana de este domingo 16 de Junio ​​se ha celebrado en el Municipal de la Grama la Fiesta del Cordero, un evento muy importante para la comunidad musulmana. Alrededor de 8000 personas se han dado cita en el estadio colomense, donde han estado presentes, por parte de la Grama, el presidente Antonio Morales, el responsable del área de Karate Lee Redondo y el responsable de instalaciones Rafa Ortiz. Como se aprecia en la imagen, estuvo Tarik, presidente de la Asociación Religiosa Tajdid. También se pueden ver a más personas que han hecho posible la realización de esta festividad como Mohamed, Faysal y otros colaboradores de la comunidad musulmana.

Un año más, es un honor para la Fundació Esportiva Grama que una festividad tan importante como Eid al-Adha se haya celebrado en el Municipal de la Grama, un espacio donde reina la multiculturalidad y la integración. La Grama les atendió de la mejor manera posible ya que es una entidad multicultural, donde tratamos a todos por igual y no por razón de cultura, religiones o nacionalidad. Todo el mundo tiene cabida en nuestro club. Este evento no hubiera sido posible sin la colaboración del Ayuntamiento de Santa Coloma.