David Hurtado, primer fitxatge de la Grama 2024-25

14/06/2024

David Hurtado (10/07/1993) es converteix en la primera incorporació de la Grama per a la temporada 2024/25. Arriba procedent del CD Huétor Vega, equip que milita al grup IX (Andalusia) de la Tercera RFEF.

Actua com a migcampista i és un jugador amb qualitat, que té bon tracte de pilota amb els peus i una gran visió de joc. Té la capacitat de portar el ritme del partit i fer moure la pilota amb desplaçaments llargs.

David ja ha fet les seves primeres declaracions com a nou jugador del club: tinc moltes ganes y molta ilusió de començar ja la pretemporada, de conèixer al cos tècnic i als meus companys per posar-nos a treballar en aquesta nova temporada.

El nou fitxatge de la Grama ha estat fruit d’un treball de seguiment constant per part del nostre responsable de seguiment a Andalusia, Jose Manuel Morales. La Fundació Esportiva Grama segueix treballant de forma constant en la confecció de la plantilla 2024-25.

Bienvenido a la Grama, David!

David Hurtado (10/07/1993) se convierte en la primera incorporación de la Grama para la temporada 2024/25. Llega procedente del CD Huétor Vega, equipo que milita en el grupo IX (Andalucía) de la Tercera RFEF.

Actúa como centrocampista y es un jugador con calidad, que tiene buen trato de pelota con sus pies y una gran visión de juego. Tiene la capacidad de llevar el ritmo del partido y mover el balón con desplazamientos largos.

David ya ha hecho sus primeras declaraciones como nuevo jugador del club: tengo muchas ganas y mucha ilusión de empezar ya la pretemporada, de conocer al cuerpo técnico ya mis compañeros por ponernos a trabajar en esta nueva temporada.

El nuevo fichaje de la Grama ha sido fruto de un trabajo de seguimiento constante por parte de nuestro responsable de seguimiento en Andalucía, Jose Manuel Morales. La Fundació Esportiva Grama sigue trabajando de forma constante en la confección de la plantilla 2024-25.

Bienvenido a la Grama, David!