La FE Grama rep el premi d’Equip Més Esportiu

27/07/2021

Al matí d’avui dimarts 27 de juliol la Fundació Esportiva Grama va rebre de mans de Ricard Vicente, director del programa ‘Marcador Catalunya’, el guardó d’Equip Més Esportiu de la temporada 2020/21.

L’edició 28 dels Premis Campió s’estan celebrant d’una manera diferent i individual per temes de seguretat i salut. En els estudis de Radio Marca Barcelona van estar el nostre President, Antonio Morales, al costat del Vicepresident, Manolo García.

Uns trofeus que reconeixen el treball realitzat per entrenadors, jugadors, porters, àrbitres i entitats del futbol català. Els trofeus són concedits pel programa «Marcador Catalunya» de Radio Marca Barcelona.

Antonio Morales: «Quan de vegades els típics tòpics parlen sense conèixer la noblesa de les persones que viuen als pobles i ciutats, per als que estem al capdavant de la Fundació Esportiva Grama és un honor que Radio Marca ens concedeixi aquest premi amb els vots de tècnics, jugadors, directius i periodistes com l’entitat més esportiva de Catalunya, sent un orgull per a la nostra ciutat. Visca l’esperit de la Grama!»

Manolo García (Vicepresident) i Antonio Morales (President).

En la mañana de hoy martes 27 de julio la Fundació Esportiva Grama recibió de manos de Ricard Vicente, Director del programa ‘Marcador Catalunya’, el galardón de Equipo Más Deportivo de la temporada 2020/21.

La edición 28 de los Premis Campió se están celebrando de una manera diferente e individual por temas de seguridad y salud. En los estudios de Radio Marca Barcelona estuvieron nuestro Presidente, Antonio Morales, junto al Vicepresidente, Manolo García.

Unos trofeos que reconocen el trabajo realizado por entrenadores, jugadores, porteros, árbitros y entidades del fútbol catalán. Los trofeos son concedidos por el programa «Marcador Catalunya» de Radio Marca Barcelona.

Antonio Morales: «Cuando a veces los típicos tópicos hablan sin conocer la nobleza de las personas que viven en los pueblos y ciudades, para quienes estamos al frente de la Fundació Esportiva Grama es un honor que Radio Marca nos conceda este premio con los votos de técnicos, jugadores, directivos y periodistas como la entidad más deportiva de Catalunya, siendo un orgullo para nuestra ciudad. ¡Viva el espíritu de la Grama!»