El Juvenil A va arrencar la pretemporada

26/07/2021

En el dia d’ahir el Juvenil A de la Fundació Esportiva Grama va donar començament oficialment a la pretemporada. L’equip dirigit per Manu Peláez va saltar a la gespa de al Nou Municipal de Santa Coloma a les 20:30 hores.

Sobre la gespa van estar els 6 jugadors que continuen de la temporada passada (Arles Gordillo, Aleix Hernando, Rubén Cifuentes, Oliver Acosta, Josep Cañete i Vicenç Valentí), 4 jugadors que pugen del Juvenil B (Sergi García, Pol Charles, Víctor Moreno i Yago Lahoz), altres 4 jugadors del B que faran la pretemporada juntament amb Jordi Ruíz del Cadet A i les incorporacions.

Durant les últimes dues setmanes els jugadors van estar seguint un planning d’entrenaments individuals per arribar amb ritme a la pretemporada.

Per davant tenen 6 setmanes per agafar forma de cara a el primer partit de lliga (4 o 5 de setembre).

En el día de ayer el Juvenil A de la Fundació Esportiva Grama dió comienzo oficialmente a la pretemporada. El equipo dirigido por Manu Peláez saltó al césped del Nou Municipal de Santa Coloma a las 20:30 horas.

Sobre el césped estuvieron los 6 jugadores que continúan de la temporada pasada (Arles Gordillo, Aleix Hernando, Rubén Cifuentes, Oliver Acosta, Josep Cañete y Vicenç Valentí), 4 jugadores que suben del Juvenil B, otros 4 jugadores del B (Sergi García, Pol Charles, Víctor Moreno y Yago Lahoz) que harán la pretemporada junto a Jordi Ruíz del Cadete A y las incorporaciones.

Durante las últimas dos semanas los jugadores estuvieron siguiendo un planning de entrenamientos individuales para llegar con ritmo a la pretemporada.

Por delante tienen 6 semanas para coger forma de cara al primer partido de liga (4 o 5 de septiembre).