Cadet B i Benjamí A reben el trofeu de Campions 20/21

28/07/2021

En el dia d’ahir, dimarts 27 de juliol, es va celebrar el lliurament de trofeus dels campions de lliga de la temporada 2020-21 a la seu central de la Federació Catalana de Futbol a Barcelona.

La Fundació Esportiva Grama va rebre el trofeu i diploma com a campions de lliga del Cadet B i Benjamí A de mans del subdelegat del Barcelonès Miquel Carrillo.

Al lliurament de premis van acudir: el vicepresident Manolo García, el coordinador general Jordi Martínez, el cos tècnic del Cadet B (Rubén Blanco, Albert Jornet i Oriol Gresa) i el capità de l’equip José Del Río.

L’anomenada ‘Nits de Campions’ ha hagut de canviar el seu format a causa de la pandèmia sanitària, de manera que els premis es lliuren amb limitació de persones per evitar les aglomeracions.

De izquierda a derecha: Jordi Martínez (coordinador general), Miquel Carrillo (subdelegado FCF del Barcelonès) y Manolo García (vicepresidente).

En el día de ayer, martes 27 de julio, se celebró la entrega de trofeos de los campeones de liga de la temporada 2020-21 en la sede central de la Federació Catalana de Futbol en Barcelona.

La Fundació Esportiva Grama recibió el trofeo y diploma como campeones de liga del Cadete B y Benjamín A de manos del subdelegado del Barcelonès Miquel Carrillo.

A la entrega de premios acudieron: el vicepresidente Manolo García, el coordinador general Jordi Martínez, el cuerpo técnico del Cadete B (Rubén Blanco, Albert Jornet y Oriol Gresa) y el capitán del equipo José Del Río.

La llamada ‘Nits de Campions’ ha tenido que cambiar su formato debido a la pandemia sanitaria, con lo que los premios se libran con limitación de personas para evitar las aglomeraciones.