Kiku analitza a la Llagostera.

Kiku Parcerisas donant ordres en un entrenament

Kiku Parcerisas, el tècnic del Juvenil A de la Grama reconeix que el partit d’aquest diumenge contra la U.E. Llagostera serà complicadíssim.

El míster ens comenta que “ens trobarem amb un rival molt treballat, rocós, que defensa molt bé i que ens posarà serioses dificultats per controlar el joc”.  A més, Kiku també analitza les possibilitats ofensives de l’equip gironí: “tenen arguments per atacar de manera posicional acumulant molta gent a dalt, també per fer molt de mal a la contra i amb bon domini de la pilota aturada”.

És a dir, esperem un partit molt difícil i on nosaltres “haurem de fer tot el possible per guanyar els duels individuals tant a nivell ofensiu com defensiu i estar molt atents a les transicions després de pèrdua ja que la seva velocitat pots fer-nos mal”.

Serà a les 19h del dissabte 14 de setembre, sobre la gespa del Municipal de la Grama. Els nois del Juvenil A, saben que no serà fàcil però ho donaran tot en busca de la primera victòria de la temporada.

Kiku Parcerisas, el técnico del Juvenil A de la Grama reconoce que el partido de este domingo contra la U.E. Llagostera será complicadísimo.

El míster nos comenta que «nos encontraremos con un rival muy trabajado, rocoso, que defiende muy bien y que nos pondrá serias dificultades para controlar el juego». Además, Kiku también analiza las posibilidades ofensivas del equipo gerundense: «tienen argumentos para atacar de manera posicional acumulando mucha gente arriba, también para hacer mucho daño a la contra y con buen dominio del balón parado».

Es decir, esperamos un partido muy difícil y donde nosotros «tendremos que hacer todo lo posible para ganar los duelos individuales tanto a nivel ofensivo como defensivo y estar muy atentos a las transiciones después de pérdida ya que su velocidad puede hacernos daño «.

Será a las 19h del sábado 14 de septiembre, sobre el césped del Municipal de la Grama. Los chicos del Juvenil A, saben que no será fácil pero lo darán todo en busca de la primera victoria de la temporada.