Juvenils

Juvenil A:

Partit més disputat del que es reflecteix el marcador. Vam començar el partit ben posats al camp i tenint alguna ocasió per avançar-se al marcador. Després d’aquest bon inici l’equip va perdre el control del joc i les imprecisions es van apoderar del partit, concedint ocasions al rival.
A la segona meitat la tònica va ser la mateixa fins que Jonathan Linares va anotar el primer gol. A partir d’aquest moment l’equip es calmar i va tornar a apoderar-se de la pilota. Quan la Montañesa es va llençar a l’atac a la recerca de l’empat  i vam aconseguir anotar en dues contres.

 

Partido más disputado de lo que refleja el marcador. Comenzamos el partido bien puestos en el campo y teniendo alguna ocasión para adelantarnos en el marcador. Después de ese buen inicio el equipo perdió el control del juego y las imprecisiones se adueñaron del partido, concediendo ocasiones al rival.
En la segunda mitad la tónica fue la misma hasta que Jonathan Linares anotó el primer gol. A través de ese momento el equipo se calmo y volvió a adueñarse del balón. Cuando la montañesa se volcó al ataque en busca del empate conseguimos anotar en dos contras.

 

Juvenil B:

Primer partit de l’any en el qual vam començar amb un inici una mica irregular, ja que intentem un canvi de sistema que no sorgeix efecte, als 20 minuts vam canviar al nostre 1-4-4-2 i tot va començar a funcionar i rodar la pilota , i superar les línies de pressió, però com sempre per marcar necessitem moltes ocasions de gol, a la segona part ja amb el marcador a favor continuem prement fent algun canvi i creant més ocasions, i sense passar dificultats en defensa, vam marcar el gol de la tranquil·litat, acabant el partit amb el resultat favorable de 2 a 0, col·locant-nos en una situació en la taula amb opcions a retallar amb els de dalt
A seguir treballant.

 

Primer partido del año en el cual empezamos con un inicio un poco irregular, ya que intentamos un cambio de sistema que no surge efecto, a los 20 minutos cambiamos a nuestro 1-4-4-2 y todo empieza a funcionar y a rodar el balón, y a superar las líneas de presión, pero como siempre para marcar necesitamos muchas ocasiones de gol , en la segunda parte ya con el marcador a favor continuamos apretando haciendo algún cambio y creando más ocasiones, y sin pasar apuros en defensa, marcamos el gol de la tranquilidad, acabando el partido con el resultado favorable de 2 a 0, colocandonos en una situación en la tabla con opciones a recortar con los de arriba
A seguir trabajando.

Foto: Juvenil B

Juvenil C:

Bon partit de la Fundació que va dominar en tot moment el partit. Primera part amb ocasions per a la Fundació que no materialitzava i l’equip visitant creava perill amb  pilota llarga però la defensa responia bé resultat 0-0 a la primera meitat. La segona meitat mateixa tònica la Fundació dominava però era el Daumar el que s’avançava en el marcador, la Fundació va seguir creant ocasions fins que va aconseguir empatar. La Fundació seguia creant ocasions però no aconseguia materialitzar-les fins que un error en el minut 80 va condemnar al juvenil que es posava per darrera al marcador, això va caure com una llosa en la moral de l’equip local i això va suposar que ja en el minut 90 el Daumar aconseguís el 1-3. Derrota injusta de la Fundació que seguirà treballant per aconseguir millors resultats.

Buen partido de la Fundación que dominó en todo momento el partido. Primera parte con ocasiones para la Fundación que no materializaba y el equipo visitante creaba peligro con el balón largo pero la defensa respondia bien resultado 0-0 en la primera mitad. La segunda mitad misma tónica la Fundación dominaba pero era el Daumar el que se adelantaba en el marcador, la Fundación siguió creando ocasiones hasta que logró empatar. La Fundación seguía creando ocasiones pero no lograba materializarlas hasta que un error en el minuto 80 condenó al juvenil que se ponía por detras en el marcador, eso cayó como una losa en la moral del equipo local y eso supuso que ya en el minuto 90 el Daumar lograse el 1-3. Derrota injusta de la Fundación que seguirá trabajando para conseguir mejores resultados.