Cadets

14/01/2019

Cadete A:

Injusta derrota del cadet A, en un partit on si algú va merèixer guanyar van ser els locals.
El partit va començar amb una Fundació molt intensa, que buscava des de l’inici la victòria. Vilassar no aconseguia superar la pressió colomenca i es veia superat constantment pels blaus. Fins a cinc ocasions claríssimes va disposar el conjunt de Manu Peláez per posar-se per davant en el marcador, on unes vegades el porter del maresme i altres el desencert van privar a La Grama d´anotar Amb el 0-0 s’arribava al descans amb un Grama que perdonava i un Vilassar que només s’havia acostat a l’àrea d’Izan a través d’un córner.
A la represa de la trobada anavem amb la mateixa tònica, el Cadet A dominava però errava en les seves ocasions i el acabaria pagat car. Al minut 56, el Vilassar després d’un servei de banda, la pilota es quedava a la frontal i el davanter visitant connectava un fort xut davant el qual res va poder fer Izan. Amb el 0-1 el Vilassar es replegava i la Fundació buscaria l’empat a tota costa però sense fortuna. Al minut 83 i després d’una rematada d’Hernando que fregava el travesser acabava el partit.

Manu Peláez; no puc demanar-li més als meus jugadors, estan evolucionant, tenen una actitud admirable i durant gran part de partit ens hem mostrat superiors en totes les facetes del joc … seguim pagant molt car la falta de gol, però confiem que treballant així la sort canviarà ia final de temporada el futbol haurà estat Just amb nosaltres.

Injusta derrota del cadete A , en un partido donde si alguien mereció ganar fueron los locales.
El partido empezó con una Fundació muy intensa, que buscaba desde el inicio la victoria. Vilassar no lograba superar la presión colomense y se veía superado constantemente por los azules. Hasta en cinco ocasiones clarísimas dispuso el conjunto de Manu Peláez para ponerse por delante en el marcador, donde unas veces el portero del maresme y otras el desacierto privaron a la grama de anotar. Con el 0-0 se llegaba al descanso con una Grama que perdonaba y un Vilassar que solo se había acercado al área de Izan a través de un córner.
En la reanudación del encuentro seguiamos con la misma tónica, el Cadete A dominaba pero erraba en sus ocasiones y lo acabaría pagado caro. En el minuto 56,el Vilassar tras un saque de banda, el balón se quedaba en la frontal y el delantero visitante conectaba un fuerte disparo ante el que nada pudo hacer Izan. Con el 0-1 el Vilassar se replegaba y la Fundació buscaría el empate a toda costa pero sin fortuna . En el minuto 83 y tras un remate de Hernando que rozaba el travesaño acababa el partido.

Manu Peláez; no puedo pedirle más a mis jugadores, están evolucionando , tienen una actitud admirable y durante gran parte de partido nos hemos mostrado superiores en todas las facetas del juego… seguimos pagando muy caro la falta de gol , pero confiamos que trabajando así la suerte cambiará y a final de temporada el fútbol habrá sido Justo con nosotros.

El CADET B de Dani Anguita

Cadete B:

Partit bastant dolent per la nostra part, ells van marcar només començar el partit, al minut 4, en el minut 14, després de tenir diverses ocasions clares i no ficar el gol, ens xiulen penal a favor al que el seu porter és expulsat. Malgrat que es falla el penal, vam seguir intentant fins al final del primer temps.
En el segon temps vam decidir fer canvis i canviar de formació jugant amb tres defenses, després de tota la segona part intentant i estrenyent, al minut 89 vam marcar l’1-1.
Empat amb sabor bastant amarg, esperavem més i que sortissin millor les coses. Toca seguir treballant.

Partido bastante malo por nuestra parte, ellos marcaron nada mas empezar el partido, en el minuto 4, en el minuto 14, despues de tener varias ocasiones claras y no meter el gol, nos pitan penalti a favor en el que su portero es expulsado. Pese a que se falla el penalti, seguimos intentándolo hasta el final del primer tiempo.
En el segundo tiempo decidimos hacer cambios y cambiar de formacion jugando con tres defensas, despues de toda la segunda parte intentando y apretando, en el minuto 89 marcamos el 1-1.
Empate con sabor bastante amargo, esperabamos más y que salieran mejor las cosas. Toca seguir trabajando.

Cadete C:

Partit complicat contra el lider, la Grama va començar amb el domini de la pilota durant la primera part, i amb alguna ocasió que no van materialitzar els de Kevin Pérez. Es  va arribar amb 0-0 al descans. A la segona part i a la sortida d’un córner arribaria el 0-1 per als visitants i el 0-2 de penal. Ámate estrenyeria el resultat amb una falta directa, però en una contra arribaria un altre penal per al Sarrià que posaria el 1-3 definitiu.

Partido complicado contra el lider, la grama empezó con el dominio del balón durante la primera parte, y con alguna ocasión que no materializaron los de Kevin Pérez. Se llegaría con 0-0 al descanso. En la segunda parte y a la salida de un córner llegaría el 0-1 para los visitantes y el 0-2 de penalti. Ámate apretaría el resultado con una falta directa, pero en una contra llegaría otro penalti para el Sarriá que pondría el 1-3 definitivo.

Cadete D:

Primera part molt igualada en la qual una badada en els primers minuts ens va costar el 0-1 i deu minuts després el 0-2 en fora de joc clamorós. A la segona part el domini va ser total del nostre cadet vam aconseguir empatar i tenir un penal a dos minuts del final que vam enviar fora. En la següent jugada el rival va realitzar un fort xut passat el mig camp i el nostre porter va tenir la mala sort que encara parant-li va donar a l’esquena i va entrar. Molt mala sort i un 2-3 molt injust.

Primera parte muy igualada en la que un despiste en los primeros minutos nos costó el 0-1 y diez minutos después el 0-2 en fuera de juego clamoroso. En la segunda parte el dominio fue total de nuestro cadete logramos empatar y tener un penalti a dos minutos del final que lo mandamos fuera. En la siguiente jugada el rival realizó un fuerte disparo pasado el medio campo y nuestro portero tuvo la mala suerte que aunque parándola le dio en la espalda y entro. Muy mala suerte y un 2-3 muy injusto.

Cadete E:

Júpiter 2-0 Cadet E. Rival directe, sabíem que eren molt forts físicament i més sent de segon any. Hem plantejat un molt bon partit i ha estat molt competits tot el temps.
A la primera part hi va haver molta igualtat, també a la primera part vam tenir dues ocasions molt clares per marcar i no les vam ficar.
Segona part som millors però ells en un córner i en una volea des de fora de l’àrea fiquen tots dos.
Seguirem competint.

Júpiter 2-0 Cadete E. Rival directo, el cuál sabíamos que eran muy fuertes físicamente y además siendo de segundo año. Hemos planteado un muy buen partido y ha estado muy competido todo el tiempo.
En la primera parte hubo mucha igualdad, también en la primera parte tuvimos dos ocasiones muy claras para marcar y no las metimos.
Segunda parte somos mejores pero ellos en un córner y en una volea desde fuera del área meten los dos.
Seguiremos compitiendo.

Cadete F:

Primers minuts desastrosos, encaixant 3 gols en 10 minuts a causa d’una falta d’intensitat. Ens vam anar al descans amb un 6 a 1. A la segona part vam tenir un espectacular canvi finalitzant el partit amb el resultat final de 8 a 3. Seguir treballant amb moltes ganes d’aprendre dels errors.

Primeros minutos desastrosos, encajando 3 goles en 10 minutos debido a una falta de intensidad. Nos fuimos al descanso con un 6 a 1. En la segunda parte tuvimos un espectacular canbio finalizando el partido con el resultado final de 8 a 3. Seguir trabajando con muchas ganas aprender de los errores.